به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی ظهر امروز در بازدید از مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد اظهار داشت: وجود مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد با این جامعیت و ارائه خدمات در دانشگاه علوم پزشکی و مرکز استان جای افتخار دارد اما ضروری است با وجود مراکز بهداشتی خوب در شهرها و روستاهای استان همه مردم با پایش مناسب حتی در دورترین نقاط از آموزشها و برنامههای درمانی به ویژه در حوزه پیشگیری و درمان بیماری دیابت بهرهمند شوند.
طالبی ادامه داد: آموزشها در حوزه بهداشت و درمان باید همراه با مداخله مؤثر باشد و ضمن تسری دادن برنامههای آموزشی، بدون هیچ محدودیتی نقاط ضعف را برطرف کنیم زیرا سلامت مردم استان بسیار مهم است.
وی بر اهمیت پژوهش در حوزه بهداشت و درمان با توجه به شرایط استان تاکید کرد و افزود: خوشبختانه استان در رابطه با توانمندی نیروی انسانی پژوهشگر شرایط خوبی دارد و توجه دانشگاه علوم پزشکی نیز در این رابطه ارزشمند است و باید با پژوهش به این مهم دست یابیم که چه راهکارهایی را در استان دنبال کنیم تا با بهبود سبک زندگی شاهد بیماران کمتری در رابطه با دیابت و سایر بیماریها باشیم.
استاندار یزد با توجه به برخی آمارهای ارائه شده در این نشست در رابطه با درصد استفاده زیاد نمک، درصد نسبتاً پایین مصرف صحیح سبزیجات و لبنیات روزانه، فعالیت فیزیکی ناکافی، درصد پایین مصرف صحیح ماهی در طول هفته این آمارها را ناشی از رفتارهای نادرست مردم استان دانست و خاطرنشان کرد: علیرغم امکانات بسیار خوب استان در حوزههای درمان، بهداشت، توسعه یافتگی و سواد باید در بحث رفتارهای متناسب با سلامت جامعه شرایطمان باید بهبود یابد.
طالبی خواستار اطلاعرسانی مناسب در زمینه این آمارها به مردم، رسانهها و نخبگان شد و گفت: با استفاده از ظرفیت خبرنگاران، صدا و سیما، ابزار تبلیغی و آموزشی، مدارس و انجمن اولیا و مربیان تلاشهای لازم برای ارتقای این وضعیت انجام شود.
به گزارش مهر، در این بازدید محمدرضا آقایی، مدیر مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد توضیحاتی در مورد برنامههای آموزشی اعم از اپلیکیشن دیابت، هایپرمارکت سالم و طرح مدارس در حوزه بهداشت و درمان استان ارائه کرد.
نظر شما