به گزارش خبرنگار مهر، محمدولی روزبهان عصر پنج شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و کارگروه اشتغال استان گلستان اظهار کرد: سیل در گلستان آثار منفی بسیاری در حوزه های مختلف گردشگری، کشاورزی و صنعتی وارد شد و اگر تمهیدات برای جلوگیری از تکرار آن اندیشیده نشود، مشکلات استان دو چندان می شود.
وی با بیان اینکه آثار منفی سیل فقط تخریب چندین خانه، راهها و زیرساخت ها نیست، افزود: کاهش درآمد استان و افت شدید گردش مالی به دلیل تخریب ریل اقتصادی گلستان مهم ترین اثر تخریبی سیل است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان ادامه داد: سیل بیکاری گسترده ای را در بخش کشاورزی و سایر بخش های گلستان ایجاد و زمینه مهاجرت از روستاها به شهر در استان را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه ارزش افزوده بخش کشاورزی گلستان ۲۲ درصد است اما این رقم در کشور ۱۱ درصد است، اضافه کرد: قطعاً آثار تخریبی بخش کشاورزی گلستان بیشتر از سایر بخش هاست و انتظار داریم در تخصیص اعتبار تملکی، هزینه ای و ردیف های ملی و … به گلستان افزایش یابد.
روزبهان تصریح کرد: اگر وضعیت مناطق سیل زده گلستان به سرعت به شرایط طبیعی بازنگردد قطعاً ضربات جبران ناپدیر و آثار تورمی در کشور خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان ۹ جلسه برگزار کرد و ۱۳۰ مصوبه داشت، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در سال گذشته مشکلات و تنگناهای پروژه ها را شناسایی و رفع کنیم و در اجرای موضوعات راهبردی استان تعامل بین دستگاهی برقرار کنیم.
نظر شما