به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان حسین فیروزی در جلسهای که با حضور نماینده ارشد یونیدو برگزار شد، اظهار داشت: ویژگیهایی از جمله اقلیم متفاوت، طبیعت بکر و زیبا، فرهنگ قومی کُرد، ذخایر آبی مناسب، مرز مشترک با کشور عراق و مهمتر از همه وجود جوانان خلاق و نوپذیر از دلایل اصلی انتخاب کردستان به عنوان استان پایلوت طرح تکاپو است و انتخاب رستههای IT و ICT، زنبور عسل و محصولات ارگانیک کشاورزی و همچنین گردشگری بر مبنای همین مزایا بوده است.
وی افزود: توسعه این کسب و کارها صرفاً با حرکت در یک لوپ بسته در داخل کشور کافی نیست و به همین دلیل به کمک یونیدو نیاز داریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان از آموزش به عنوان دیگر انتظار کردستان از یونیدو نام برد و ادامه داد: یونیدو تجربههای خوبی در مورد کسب و کار در بازارهای جهانی دارد و ما خواستار مبادله این تجربیات با کردستان هستیم.
فیروزی در ادامه با اشاره به موفقیتهای کسب شده در خصوص نهادسازی در حوزههای مختلف، یادآور شد: افراد خلاق و خوش فکری که به صورت انفرادی فعالیت داشتند امروز دور هم جمع شدهاند و این امر موجب ایجاد ارزش افزوده و کسب و کار شده است.
وی همچنین به افزایش خلاقیت و تولیدات حوزه IT اشاره کرد و بیان کرد: اگر یونیدو وارد عرصه شود شتاب ما بیشتر خواهد شد و دولت بویژه دولت مستقر در استان آماده هر نوع همکاری در راستای توسعه کسب و کار است و هیچ محدودیتی نداریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در پایان سخنان خود یونیدو و سایر نهادها و رژیمهای حقوقی بینالمللی را مورد احترام دولت و ملت ایران عنوان کرد و گفت: ملت و دولت ما همیشه آماده صلح و توسعه جهانی است.
نظر شما