به گزارش خبرنگار مهر ، معاون سازمان مرکزی انجمن اولیاء و مربیان امروز در جمع خبرنگاران افزود: نداشتن فضای خانواگی شاد ، افزایش انگیزه ارتباطات اجتماعی و زمینه های ابراز وجود ازعمده ترین علل رفتارهای پرخطر و آسیب زای دانش آموزان در این گونه ایام ست.
دکتر فریبرز فریدی تاکید کرد: خانواده به طور معمول فرزندان خود را از انجام اموری خاص منع می کنند ، بدون آنکه جایگزینی برای ممانعت های خود ارائه دهند.
وی با یادآوری مراسم چهارشنبه سوری در روزهای نزدیک به 15 سال گذشته ، گفت: در آن روزها خانواده در کنار فرزندان خود بوده اند و رفتارهای پرخطر در آن ایام بسیار کمتر از حالا دیده می شد این در حالی است که والدین این روزها فرزندان خود را به نوعی رها کرده اند و تنها سرزنش را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
حمیدی ادامه داد: جوانان و نوجوانان به شدت تحت تاثیر گروه همسالان خود هستند و از این رو باید خانواده ها با تبادل نظر فضای شاد و آرامی برای فرزندانشان به وجود آورند تا رفتارهای ناهنجار تحت کنترل درآیند.
وی با ارائه 13 راهکار نگاه صلح آمیز ، سلامت جسم و روح ، وقت گذاشتن برای فرزندان ، مطالعه و گردش ، بانی خبر بودن ، ظاهری زیبا داشتن ، منع از عیب جویی از دیگران ، فکرکردن به خشنودیهای امروز ، طراحی برنامه های صحیح زندگی ، داشتن آرامش در دنیای پر آشوب و هدفندی از خانواده ها خواست تا هر روز عید را با این محورهای سپری کنند تا سال خوبی در پیش روی خود و فرزندانشان باشد.
جعفر اکبری ، مدیر آموزش و تحقیقات سازمان مرکزی انحمن اولیاء و مربیان نیز در این نشست تاکید کرد: با تعطیلی مدارس آموزش و پرورش فرزندان تعطیل نیست.
وی با تاکید بر اینکه در کشور برای شادی های به اندازه کافی برنامه ریزی نداریم افزود: یک ساعت شادی مفید یعنی از بین رفتن مصرف قرص های اعصاب و روانگردان جوانان و نوجوانان ، بنابراین باید برنامه ریزی های این چنینی در راس برنامه های کشوری قرار گیرند.
نظر شما