به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، محمودرضا مرادی در نشستی با فرماندار و مسئولان شهرستان ثلاث باباجانی اظهار داشت: پس از راه اندازی بیمارستان موقت با امکانات بیمارستان سیار و چادر، تصمیم گرفتیم با استفاده از کانکس این بیمارستان را راه اندازی کنیم و برای راه اندازی، تجهیزات بسیار مناسبی برای بیمارستان در نظر گرفته و تهیه کردیم.
وی افزود: در حالی که آوردن متخصص با توجه به شرایط موجود به شهرستان بسیار مشکل است، اما اکنون ۶ نفر پزشک متخصص در شهرستان حضور داشته و به مردم شریف منطقه خدمت میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه برای حضور متخصصان با رایزنی با معاون درمان وزارت بهداشت، حق ماندگاری مناسبی برای این افراد در نظر گرفته شده است، گفت: با تهیه کانکسهای مناسب سعی کردهایم تا حد توان امکانات لازم را در اختیار آنان قرار دهیم.
همچنین روشنی، معاون درمان دانشگاه نیز با بیان اینکه این بیمارستان دارای ٣ بخش شامل اطفال، جراحی مردان و بخش اورژانس میباشد گفت: بیمارستان موقت ثلاث باباجانی با ٦ متخصص شامل ٢ متخصص زنان، ١جراح عمومی، ١ متخصص اطفال، ١متخصص بیهوشی، ١ روانپزشک، ٢ نفر پزشک عمومی اورژانس و٤٥ نفرپرسنل فعالیت میکند.
وی اظهار داشت: کلینیک بیمارستان در روز حدود ١٠٠ نفر بیمار را پذیرش میکند و ٢ اتاق عمل فعال روزانه بیماران را تحت عمل جراحی قرار میدهند.
قباد محمدی معاون غذا ودارو هم با بیان اینکه ۱۵ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای بیمارستان موقت ثلاث باباجانی تهیه و نصب شده اس، گفت: یکدستگاه سونوگرافی سه پروبه مدرن از جمله تجهیزات مستقر شده در این شهرستان است.
وی اظهار داشت: تمام داروهای مورد نیاز بیمارستان و تخصصهای موجود، تهیه و در اختیار داروخانه بیمارستان قرار داده شده است.
دکتر محمدی گفت: کارشناسان تجهیزات پزشکی تلاش زیادی برای راه اندازی تجهیزات بیمارستان به خرج دادهاند و به طور مستمر از کارکرد این امکانات پزشکی مراقبت میکنند.
نظر شما