پیمان آرامون در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با توجه به حادثه خیز بودن استان و وقوع بلایای طبیعی متعدد از تدوین برنامه جامع مدیریت بحران در استان خبر داد افزود: بر اساس این برنامه پارامترهای تأثیرگذار در این بخش تعریف، شناسایی و برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره به وقوع بالای سیل و زلزله در این منطقه اظهار داشت: بر اساس این برنامه سکونتگاههای اضطراری در مواقع سیل و زلزله در ۱۷ شهرستان استان شناسایی شده است.
آرامون با بیان اینکه شاهد هستیم در مواقع وقوع بحران بخصوص سیل و زلزله اسکان مردم آسیب دیده با مشکل مواجه شده و تازه به دنبال محل اسکان میگردیم اضافه کرد: در این مواقع سکونتگاههایی بر حسب ضرورت و حجم بالای بحران انتخاب میشود که خود آنها به دلیل انتخاب نامناسب تبدیل به بحران میشوند.
سرپرست امور هماهنگی معاونت عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: در این راستا طی مطالعاتی توانستم در ۱۷ شهرستان استان مناطق مناسبی نزدیک به زیرساختهای اصلی و تأسیسات زیربنایی و روبنایی برای اسکان اضطراری مشخص کنیم.
آرامون گفت: افزایش تاب آوری شهرها در برابر حوادث طبیعی امر بسیار مهمی در مدیریت بحران است که این موضوع در دستور کار حوزه معاونت عمرانی استانداری قرار گرفته که در همین راستا مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز به عنوان بخشی از این راهبرد باید جدی گرفته شود.
وی افزود: بر اساس آمار جهانی ایران جزو کشورهای متأثر از بیشترین مخاطرات طبیعی بوده و نیازمند اقدام جدی تمامی دستگاهها در انجام مطالعات کارشناسی در شناسایی تهدیدات و اقدامات پیشگیرانه برای افزایش تاب آوری و مقابله با حوادث انجام گیرد بطوری که در زمان بحران شهرها قابلیت بازگشت به شرایط عادی را داشته باشند.
نظر شما