سید مهدی فرشادان در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری هلدینگ پتروشیمی باختر، گفت: مسائل و ابهامات زیادی در این واگذاری وجود دارد و در حال تحقیق و بررسی هستیم تا در صورتی که حیف و میلی از بیتالمال صورت گرفته باشد، این اموال پس گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه در این واگذاری تخلفات کلانی رخ داده است که به دنبال جمعآوری مدارک و مستندات برای ارائه در صحن علنی مجلس هستیم، افزود: در حال حاضر اعضای این هیئت تحقیق و تفحص به همراه کارشناسان و افرادی از دستگاههای مربوطه در حال بررسی این تحقیق و تفحص هستند.
رئیس هیئت تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری هلدینگ پتروشیمی باختر، درباره هزینههای این تحقیق و تفحص، تصریح کرد: ما هنوز مبلغی برای انجام این تحقیق و تفحص دریافت نکردهایم اما هیئت رئیسه مجلس برای همه تحقیق و تفحصها معمولاً مبلغ مشخصی و در حدود ۳۰ میلیون تومان به اعضای هیئت تحقیق و تفحص پرداخت میکند.
فرشادان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا با وجود آنکه مجلس ابزارهای نظارتی دیگری چون سوال، استیضاح و تذکر دارد، برخی از نمایندگان صرفاً به دنبال تحقیق و تفحص هستند که اقدامی هزینهبر است، گفت: نمایندگان از همه ابزارهای نظارتی خود استفاده میکنند اما گاهی اوقات شرایط به گونهای است که صرفاً با ابزار تحقیق و تفحص میتوان نتایج کافی را به دست آورد.
وی با اشاره به اینکه این تحقیق و تفحص نزدیک به یک سال و نیم در کمیسیونهای مختلف مجلس مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت در صحن علنی مجلس به تصویب رسید، متذکر شد: ما چندین بار سوالات خود درباره عدم رعایت منافع بیت المال و ابهام در این واگذاری را در جلساتی با حضور وزرایی چون نفت و رئیس سازمان خصوصیسازی مطرح کردیم اما پاسخ آنان قانع کننده نبود و تصمیم به تحقیق و تفحص گرفتیم.
این نماینده مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا اغلب تحقیق و تفحصها نیمهکاره میمانند و نتایجشان هم اعلام نمیشود؟، تصریح کرد: گاهی اوقات نمایندگان به دلیل عدم همکاری نهادها و سازمانهای ذیربط نمیتوانند مستندات کافی را به دست آوردند اما با وجود همه این موانع ما قطعاً گزارش تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری هلدینگ پتروشیمی باختر را با مستندات کافی آماده و به هیئت رئیسه جهت قرائت در صحن علنی مجلس ارائه میدهیم.
نظر شما