۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۵۲

فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد

دستگیری سارقان سیم برق در چهارمحال و بختیاری

دستگیری سارقان سیم برق در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: با تلاش مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان اردل باندپنج نفره سارقان با ۴۱ فقره سرقت سیم و کابل برق دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، غلامعباس غلامزاده گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم و کابل برق در شهرستان اردل و حومه، بلافاصله مأموران این فرماندهی وارد عمل شده و تحقیقات خود را آغاز کردند.

این مقام ارشد انتظامی استان ادامه داد: مأموران با اقدامات اطلاعاتی و با تحت نظر قرار دادن محل‌های تردد احتمالی سارقان، دو دستگاه سواری حامل سیم برق که متعلق به سارقان بود را حین بارگیری و انتقال متوقف و سه نفر نیز در این رابطه دستگیر کردند.

رئیس پلیس استان بیان کرد: متهمان در بازجویی فنی پلیس به ۴۱ فقره سرقت تجهیزات برق به صورت باندی اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: مأموران در یک عملیات هماهنگ دو نفر دیگر از اعضا این باند را دستگیر و در بارزسی از مخفیگاه سارقان ۸۰۰ متر سیم برق، کشف و متهمان به مراجع قضائی معرفی شدند.

کد خبر 4605700

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha