به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، مسعود برومند با اشاره به فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در صنعت گفت: فرصتهای مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز علمی در جامعه و صنعت زمینه مناسبی را برای ارتقای توانمندیها و مهارت آنها در جهت انتقال یافتههای پژوهشی و کسب دانش بومی فراهم میسازد.
وی افزود: در این راستا و برای تقویت و برقراری ارتباط منسجم دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی، با جامعه و صنعت در همه حوزههای علمی و همچنین عملیاتی کردن یافتههای اعضای هیئت علمی و آشنایی آنها با نیازهای واقعی صنعت و جامعه، آئیننامه فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت تصویب و ابلاغ شد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ادامه داد: فرصت مطالعاتی برای اعضای هیئت علمی پیمانی و رسمی آزمایشی الزامی و اعضای هیئت علمی رسمی نیز با گذراندن این دوره از مزایای تشویقی آن بهرهمند خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: ضروری است دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی در راستای اجرای آن، اقداماتی از جمله: تدوین و تصویب روند اجرای دوره فرصت مطالعاتی در دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی، تدوین برنامههای میان مدت و بلند مدت بر اساس حوزههای تخصصی در جهت بهرهگیری مناسب از دوره فرصت مطالعاتی و هماهنگی با وزارتخانهها، دستگاههای اجرایی و تشکلهای بخش خصوصی و انعقاد تفاهمنامههای همکاری در صورت نیاز را برنامهریزی و اجرا کنند.
برومند تصریح کرد: همچنین مناسب است وزارتخانهها، دستگاههای اجرایی، تشکلهای بخش خصوصی، پارکهای علم و فناوری و مراکز فرهنگی و خدماتی کشور جهت بهرهمندی مؤثر از این فرصت، اقداماتی چون: تدوین و ابلاغ برنامه اجرایی یا شیوهنامه در زیر مجموعههای تابعه جهت بهرهگیری مناسب از دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی، اعلام آمادگی مراکز و مجموعههای علاقهمند با ذکر تخصص و تعداد اعضای هیئت علمی مورد نیاز و فراهم آوردن شرایط کار و تسهیلات مناسب جهت اعضای هیئت علمی، متناسب با زمینه تخصصی موضوع مورد نظر برای عضو هیئت علمی در طول مدت دوره را برنامهریزی و اجرایی کنند.
گفتنی است طی چند ماه گذشته تفاهمنامهای همکاری با وزارتخانههای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نفت، نیرو، صنعت، معدن و تجارت و سازمان حفاظت از محیط زیست جهت اجرای مناسب فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی منعقد گردیده است. همچنین با دیگر وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی کشور هماهنگیهای اولیه صورت پذیرفته است.
نظر شما