به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادپور ظهر امروز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه تا زمانی که خدمات رسانی ۱۰۰ درصد شود آمارها در این حوزه تغییر پیدا میکند، اظهار داشت: یک عدهای مراجعه نمیکنند تشکیل پرونده دهند. تا مراجعه نکنند نمیتوانیم آمار را جمع بندی کنیم. حتماً شخص باید متقاضی باشد و بگوید آسیب دیده است.
وی با بیان اینکه در مجموع ۱۸ شهر لرستان در سیل آسیب دیده است، تصریح کرد: ۱۸۵۵ واحد شهری به طور کامل تخریب شده است که باید احداث شود. ۵۸۷۰ واحد شهری نیاز به تعمیر دارد. ۲۳۷۳ واحد تجاری شهری باید احداث شود و همچنین ۳۴۲۰ واحد تجاری شهری باید تعمیر شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: ۷۷۳۰ خانوار شهری وسایلشان از بین رفته که باید اعتبار کمک معیشتی به آنها تعلق بگیرد.
مرادپور با اشاره به اینکه ۱۲۰۰ روستای لرستان از سیل آسیب دیده است، ادامه داد: ۱۵۵۰ ساختمان روستایی تخریب شده که باید احداث شود. ۱۲۲۴۷ واحد روستایی باید تعمیر شود. ۲۱۵ واحد تجاری روستایی باید احداث شود و همچنین ۱۴۹ واحد تجاری روستایی باید تعمیر شود.
وی یادآور شد: ۲۷۷۹۷ خانوار روستایی هم وسایلشان از بین رفته که باید اعتبار کمک معیشتی به آنها تعلق بگیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان افزود: ۶۳۴ خودرو در جریان سیل آسیب دیدند.
مرادپور با بیان اینکه تاکنون به ۱۵۸۷ واحد مسکونی در پلدختر، ۳۰۹ واحد مسکونی در معمولان، ۷۲ واحد مسکونی در چگنی و ۵۰ واحد مسکونی در خرم آباد کمک بلاعوض تعمیری پرداخت شده است، تصریح کرد: در مجموع تا کنون به ۲۰۱۸ واحد خسارت دیده از سیل کمک بلاعوض تعمیری پرداخت شده است.
وی با تاکید بر اینکه به ۲ واحد مسکونی در پلدختر کمک بلاعوض احداثی پرداخت شده است، افزود: به ۸۹۶ واحد مسکونی در پلدختر و ۱۸۰ واحد مسکونی در چگنی کمک بلاعوض معیشتی پرداخت شده است؛ در مجموع به ۱۰۷۶ واحد مسکونی خسارت دیده از سیل لرستان کمک بلاعوض معیشتی شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان ادامه داد: در بخش پرداخت مساعده اجاره بها، ۱۲۲ واحد در پلدختر، ۱۳ واحد در خرم آباد و ۹۲ واحد در معمولان که در مجموع ۲۲۷ واحد را شامل میشوند، از این مساعده بهره مند شدهاند.
مرادپور خاطرنشان کرد: در بخش واحدهای تجاری نیز به ۳۵۹ واحد تجاری در پلدختر کمک بلاعوض پرداخت شده است.
وی با تاکید بر اینکه یک تعدادی افراد در زیر چادرهای امدادی هستند که ناشناس هستند و هیچ مدرکی دال بر مستأجر بودن یا مالک بودن ارائه نمیدهند، افزود: به این افراد هیچ خدماتی ارائه نمیشود. هرکسی باید ثابت شود ذی نفع است و در سامانه ثبت اطلاعات شده باشد تا از کمکها بهره مند شود. ممکن است افرادی از قسمت شرق شهر آمده باشند یا از روستاهای همجوار یا اندیمشک و خرم آباد آمده باشند و آسیب ندیده باشند؛ لذا این افراد از کمکها بهره مند نمیشوند.
نظر شما