۲۸ اسفند ۱۳۸۵، ۱۱:۲۰

در استان تهران ؛

عبور وانت بار و موتور سیکلت در آزادراه ها ممنوع است

فرمانده پلیس راه استان تهران گفت: عبور انواع وانت بار و موتور سیکلت در تمام آزاد راه ها و جادهای بین شهری استان تهران ممنوع است.

سرهنگ احمد نجفی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: به رغم اطلاع رسانی صورت گرفته در خصوص ممنوعیت تردد این وسایل از آغاز اجرای طرح محدودیت ترافیکی در استان تهران، تعداد زیادی از وانت بارها و موتور سیکلت ها در جاده های استان متوقف شده اند.

وی خاطرنشان کرد: این ممنوعیت تا روز 15 فروردین ادامه دارد و با متخلفان در این زمینه برخورد جدی خواهد شد و وسیله نقلیه متخلف به پارکینگ منتقل می شود.

نجفی تصریح کرد: حرکت انواع وسایل نقلیه سنگین و نیمه سنگین به جز خودروهای حامل مواد سوختی و فاسد نشدنی نیز در طول تعطیلات نوروزی از محور چالوس ممنوع است.

وی یادآور شد : همچنین تردد کامیون ها به جز مواد سوختی و فاسد شدنی از امروز 28 اسفندماه تا ساعت هفت صبح روز شنبه چهارم فروردین ماه در محور فیروزکوه به تهران و بالعکس ممنوع است.

فرمانده پلیس راه استان تهران تاکید کرد: پلیس با تمام تجهیزات و نیروها برای تامین امنیت ترافیکی و سلامت مسافرت ها نوروزی در تلاش است و به همین دلیل از خطاهای متخلفان به هیچ عنوان چشم پوشی نخواهد کرد.

وی از رانندگان تقاضا کرد با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و توجه به توصیه های پلیس و اطلاعیه های منتشره نیروی انتظامی را تامین امنیت جاده ای و ترافیکی یاری کنند.

به گزارش مهر؛ طول محورهای مواصلاتی تحت پوشش فرماندهی پلیس راه استان تهران دو هزار و 400 کیلومتر است .

 

کد خبر 462503

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha