۲۹ اسفند ۱۳۸۵، ۱۱:۳۱

/ مسئولان از ناکامی در برنامه های سال 85 می گویند /

پلیس آگاهی تهران بزرگ نتوانست جرم های کوچک را کم کند

پلیس آگاهی تهران بزرگ نتوانست جرم های کوچک را کم کند

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: در موضوع جرم های خرد ، به علت برخی از عوامل بیرونی و مشکلاتی که داشتیم نتوانستیم به موفقیت برسیم.

مصطفی رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر ، افزود: در مجموعه تهران بزرگ درصد زیادی از هدف گذاری های انجام شده برای سال 85 محقق شد و البته بعضی از آنها نیز به نتیجه مطلوب نرسید.

وی توضیح داد: پلیس آگاهی تهران بزرگ در برخورد با جرم های مهمی مانند سرقت های مسلحانه ، جرم های به عنف و قتل ، موفقیت های قابل توجه و چشمگیری داشته است و توانسته به شاخص های تعیین شده برسد.

رئیس پلیس آگاهی فاتب تصریح کرد: درزمینه جرم های خرد نیز حرکت های رو به جلویی انجام شده که امید می رود در سال 86 بتوان با بهره گیری مناسب از هزینه ها و سرمایه گذاری های انجام شده ، اقدام های مناسبی برای کاهش وقوع آنها انجام دهیم.

کد خبر 462518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha