به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن حسینی شاهرودی غروب چهارشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان سمنان در فرمانداری شاهرود با بیان اینکه شرق استان در گذشته قطب کشاورزی اعلام شد و بنا به هر دلیلی عدهای نگذاشتند که صنعت در اینجا رشد پیدا کند، بیان کرد: ۸۰ درصد صنایع این منطقه با سرمایههای بومی ایجاد شدهاند و برای این منطقه از سوی دولتها کاری صورت نگرفت.
وی با بیان اینکه سرمایهگذار خود به خود به جایی پا نمیگذارد مگر اینکه انگیزه و دلبستگی داشته باشد، بیان کرد: فقط ۲۰ درصد سرمایه گذاران در شرق استان به واسطه انگیزه سرمایه گذاری و اقتصادی حضور یافته اند.
عضو خانه ملت با بیان اینکه باید برای سرمایه گذاران ایجاد رغبت کرد، تاکید داشت: یکی از اقداماتی که میتوان از آن به مثابه تسهیل در امر سرمایه گذاری یاد کرد، توزیع برق، اعطای زمین و تسهیلات و… است که میتواند برای سرمایه گذار انگیزه ایجاد کند.
حسینی شاهرودی بروکراسی و برخی قوانین را دیگر مانع سرمایه گذاری دانست و بیان کرد: در دنیا کشورهای پیشرفته کمتر از ۲۵۰ تبصره و مقررات و بخش نامه وجود دارد حال آنکه در کشورمان دو هزار آئین نامه و ضوابط وجود دارد که خود روند سرماهی گذاری را دچار مشکل میکند در حالی که ما در جنگ اقتصادی هستیم و باید روان سازی را در زمینه رونق تولید ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه سه سال اخیر مشکلات عدیده ای در زمینه سرما زدگی در شرق استان سمنان وجود دارد، ابراز داشت: بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان خسارات به بهره برداران بخش کشاورزی تحمیل شده اما بیمه کشاورزی نتوانسته جوابگوی آن باشد.
نماینده شاهرود و میامی در مجلس با بیان اینکه بانکها هم در زمینه تسهیلات کشاورزی دچار مشکلاتی هستند، گفت: باید به این اصل بیندیشیم که امروز در چنین شرایطی باید چه کنیم تا سمت تولیدات کشاورزی پیش برویم که حداقل بتوان خسارات سرما زدگی و خشکسالی را کاهش داد، ما امروز یا باید برای این مشکلات راه حلی بیابیم و یا کلاً بخش کشاورزی را کنار بگذاریم در نتیجه از جهاد انتظار داریم برنامه عملی در این راستا ارائه کند.
حسینی شاهرودی با بیان اینکه بحث معادن دیگر پتانسیل شرق استان سمنان است، گفت: اگر نتوانیم معادن را در شرق استان فعال کنیم نمیتوانیم در اشتغالزایی نیز موثر واقع شویم در نتیجه باید مشکلات حوزه معادن مانند تامین آب و برق را رفع کنیم، امروز برای مثال معادن بخش طرود با مشکلات زیادی روبرو هستند که باید اندیشید چگونه میتوان آنها مرا به بهره برداری کامل رساند.
وی افزود: درحوزه گردشگری شرق استان سمنان نیز مطالعاتی صورت نگرفته و این در حالی است که ظرفیت این بخش بسیار بالا است از سوی دیگر به این موضوع اعتباراتی نیز اعطا شد اما اقدامی عملی صورت نگرفته است.
نماینده شاهرود و میامی در مجلس با بیان اینکه شهرک تخصصی معدنی در شرق استان مورد نیاز است که به تصویب وزیر محترم صمت نیز رسیده اما انجام این کار از عهده بخش خصوصی خارج است.
نظر شما