به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضایی با اشاره به اینکه سال گذشته عملیات مبارزه با این ملخ در سطح ۶ هزار و ۹۰۰ هکتار انجام شد، اظهار کرد: پیش بینی میشود این رقم در سال جاری تا سطح ۱۰ هزار هکتار افزایش یابد.
رضایی تصریح کرد: این عملیات در شهرستانهای مانه و سملقان در سطح یک هزار هکتار، بجنورد ۱۸۰ هکتار، شیروان ۱۱۰ هکتار و فاروج ۸۰ هکتار انجام شده است.
وی افزود: طی بازدیدهای دورهای از کانونهای آلودگی ملخ، اسفند سال گذشته خروج پورههای ملخ از داخل تخمها مشاهده و عملیات کنترل ملخ از اواخر اردیبهشت ماه امسال در شهرستان مانه و سملقان آغاز و پیشبینی میشود تا اواسط تابستان ادامه یابد.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: با توجه به اقدامات بهموقع و پیشگیرانه تاکنون خسارت آفت ملخ به باغات و مزارع استان وارد نشده است.
رضایی با تاکید بر اینکه دامداران از چرای دام در مناطقی که پرچم قرمز نصب شده خودداری کنند، گفت: در مناطق سم پاشی شده پرچم قرمز نصب میشود و حداقل به مدت یک ماه پس از سمپاشی چرای دام در این مناطق ممنوع است.
وی به کشاورزان و اهالی محلی توصیه کرد: با مشاهده ملخ با تراکم بالا در اماکن نسبت به اطلاعرسانی به مراکز خدمات جهاد کشاورزی مربوطه اقدم کنند.
نظر شما