۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۳۵

فرماندار رفسنجان:

پی گیری استقرار قاضی تعزیرات در رفسنجان هستیم

پی گیری استقرار قاضی تعزیرات در رفسنجان هستیم

رفسنجان - فرماندار رفسنجان گفت: نبود مسئول تعزیرات یکی از مشکلات شهرستان رفسنجان است که پی گیری می‌کنیم قاضی تعزیرات در شهرستان مستقر شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فصیحی هرندی بعدازظهر شنبه در بازدید سرزده از میدان میوه و تره بار رفسنجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف از این بازدید آشنایی با شرایط میدان میوه و تره بار و مشکلات آن و گلایه شهروندان نسبت به تفاوت قیمت برخی اقلام بود.

وی افزود: برخی تفاوت قیمت‌ها ممکن است به خاطر درجه و نوع میوه‌ها باشد و تفاوت‌هایی هم ممکن است از روی ناآگاهی مردم سوءاستفاده شود و قیمت‌ها متفاوت گفته شود.

وی بیان کرد: امروز علاوه بر بازدید از میدان میوه و تره بار با مسئولان این میدان نیز گفتگو داشتیم و سپس در مرکز شهر قیمت‌ها را بررسی خواهیم کرد که ببینیم تفاوت قیمت چقدر است و از کلیت قیمت‌ها آگاه و گران فروشی در بازار صورت نگیرد.

فرماندار رفسنجان با بیان این مطلب که حداکثر تلاش را برای اینکه گران فروشی در بازار صورت نگیرد انجام خواهیم داد، عنوان کرد: با نظارت‌های پی در پی باید اطمینان برای شهروندان به وجود آید که نظارت صورت می‌گیرد.

فصیحی هرندی ادامه داد: باید این اطمینان برای شهروندان ایجاد شود که از طریق مراجع مربوطه و همکاری رسانه‌های شهرستان درجه بندی و قیمت میوه‌ها اعلام شود تا نظارت بر بازار میوه بیشتر شود.

وی افزود: برای اینکه نظارت بر بازار میوه و تره بار بیشتر باشد مسئولان جلساتی با اصناف برگزار کنند و نظارت‌ها نامحسوس و سیستماتیک صورت گیرد که برخی افراد سودجو کالای بیش از قیمت اصلی عرضه نکنند.

فرماندار رفسنجان تصریح کرد: شهروندان هر جا با گران فروشی مواجه شدند به مراجع ذیربط، رسانه‌ها و حتی فرمانداری اطلاع دهند ضمن اینکه اصحاب رسانه رفسنجان را رابط امین بین خودمان و مردم می‌بینیم.

فصیحی هرندی بیان داشت: عدم بازرسی‌ها هم مشکلاتی ایجاد می‌کند که با همکاری با مجموعه اصناف و بازرسان اداره صمت و بازوهای نظارتی از شهروندان عادی که بخواهند همکاری کنند استفاده کنیم.

فرماندار رفسنجان تأکید کرد: نبود مسئول تعزیرات یکی از مشکلات شهرستان است که پیگیری می‌کنیم قاضی تعزیرات در شهرستان مستقر شود تا پرونده‌های گران فروشی بروز در شهرستان پیگیری شود.

فصیحی‌هرندی اضافه کرد: قیمت میدان بار بر اساس کیفیت برای تمام فروشگاه‌های سطح شهر باید یکنواخت باشد ضمن اینکه گرانی با گران فروشی تفاوت دارد. شهروندان باید در این خصوص بازوی مسئولان باشند و با ما همکاری کنند.

زمانی که میوه کم شد نرخ بالاتر می‌رود

مسئول میدان میوه و تره بار رفسنجان نیز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: میوه ممتاز، درجه یک و درجه دو در میدان توزیع می‌شود که میوه ممتاز در مغازه‌های سطح شهر، درجه یک در ارزانسراها با قیمت کمتر و درجه دو هم وانتی‌ها در شهر و روستا توزیع می‌کنند.

امینی بیان کرد: بعضی میوه‌ها زودرس دست می‌آیند بازار پر می‌شود و ارزان عرضه می‌شود اما زمانی که میوه کم شد نرخ بالاتر می‌رود همیشه یک قلم بار کمبود داریم که موجب گرانی می‌شود.

مسئول میدان میوه و تره بار رفسنجان با اشاره به نحوه نرخ‌گذاری میوه افزود: نرخ‌گذاری در کمیته‌ای متشکل از رئیس صمت، نمایندگان فرماندار، جهاد کشاورزی، شهرداری اتحادیه و یکی از مغازه‌داران انجام می‌شود که هفته‌ای یا دو هفته نرخ را با عنوان «تا اطلاع ثانوی» اعلام می‌کنیم.

وی عنوان کرد: مغازه‌دار ۲۰ درصد می‌تواند گران‌تر از نرخ میدان بفروشد و برای محصولات سیفی‌جات تا ۴۰ درصد مجاز هستند که بالاتر از قیمت میدان عرضه کنند.

کد خبر 4635473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha