۲۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۲۵

معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها:

ضرورت حفظ و ارتقای گروه‌های معارف اسلامی در دانشگاه‌ها

ضرورت حفظ و ارتقای گروه‌های معارف اسلامی در دانشگاه‌ها

معاون آموزشی پژوهشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: حفظ و ارتقای گروه‌های معارف اسلامی در دانشگاه‌ها به‌عنوان گروهی علمی و مستقل در عین برخورداری از جایگاه ویژه در دانشگاه لازم است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام نیکزاد عیسی‌زاده به تشریح برنامه‌های آتی خود پرداخت و گفت: معاونت آموزشی پژوهشی نهاد متعلق به همه استادان و دغدغه‌مندان عرصه تربیت علمی، اخلاقی و معنوی دانشجویان است.

وی با اشاره به ماموریت معاونت آموزشی پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: ماموریت معاونت آموزش پژوهشی نهاد بخشی از ماموریت حساس و گسترده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هاست که در دایره ماموریت حکومت اسلامی در دایره تمدن اسلامی قرار دارد.

معاون آموزشی پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: بنابراین چشم‌انداز معاونت بخشی از چشم‌انداز نهاد و چشم‌انداز نهاد بخشی از چشم‌انداز انقلاب اسلامی در ۱۴۰۴ و ۴۰ ساله دوم (گام دوم) انقلاب است.

عیسی‌زاده تاکید کرد: دستیابی به هدف والایی چون تربیت نیروی متعهد و کارآمد مبتنی بر توجه به سه ضلع مثلث استاد، دانشجو و متن آموزشی و تربیتی است.

وی گفت: لازمه تعریف ماموریت این بخش مهم از نهاد در سایه بیانیه گام دوم انقلاب اهداف، وظایف و انتظارات آمده در آن، حرکت در راستای مبانی و اصول، چشم‌انداز و راهبردهای برآمده ازمنابع اصیل دینی و اسناد بالادستی و عقل جمعی و پژوهش‌های علمی به انجام رسیده و احیاناً بازتعریف و بازسازی برخی از سازکارها و بعضاً زیرساخت‌های موجود در این بخش است.

معاون آموزشی پژوهشی نهاد با توجه به ضرورت پیاده‌سازی روش‌ها و متدهای علمی در اقدامات آتی این معاونت گفت: سرمایه و ظرفیت عظیم استادان، نیروی انسانی متعهد و متخصص از یک سو و در اختیار داشتن منابع غنی وحیانی و آثار اندیشمندان حوزه و دانشگاه از دیگر سو و مخاطبان فرهیخته، هوشمند و نخبه از سوی سوم، باعث شده انتظار برود تمام تاملات فکری، تحلیلی و جهت‌گیری‌ها و تصمیمات و عملکردهای خود را بر اساس متدهای علمی و روش‌های روز بنا نماییم.

حجت‌الاسلام عیسی‌زاده تربیت فکری و معنوی دانشجویان را هدف غایی و معنوی عنوان و تاکید کرد: تربیت فکری و معنوی دانشجویان هدف غایی و نهایی است که می‌بایست با ایجاد و ارتقای شناخت صحیح و ورزیده ساختن اندیشه آنان به ابعاد مختلف حیات مختلف فردی و اجتماعی از طریق به‌کارگیری استادان عالم، متخلق و دغدغه‌مند و شیوه‌های موثر یا مترقی دنبال شود.

معاون آموزشی پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: حفظ و ارتقای گروه‌های معارف اسلامی در دانشگاه‌ها به‌عنوان گروهی علمی و مستقل در عین برخورداری از جایگاه ویژه، در دانشگاه لازم است و باید همت خود را در تحقق اهداف نهاد که همان تربیت نیروهای مومن و متخلق است در دستورکار قرار دهیم.

وی با اشاره به اهمیت پژوهش گفت: ماموریت بال پژوهش معاونت باید در جهت بهبود آموزش به جهت محتوای غنی و ضروری و انتقال موثر پیام‌ها و مفاهیم با شیوه‌های علمی، جذاب و روزآمد باشد.

حجت‌الاسلام عیسی‌زاده ثمره امروز معاونت را محصول تلاش معاونین سابق و همکاران معاونت دانست که این نهال ارزشمند را به رشد رسانده‌اند.

وی بالندگی و پیشرفت حوزه آموزش معارف را ناشی از حضور عالمانه استادان معارف دانست و از تمامی استادان تقدیر و تشکر کرد.

معاون آموزشی پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به وضعیت امروز معاونت مذکور گفت: با تدبیر دوستان بخش‌های زیادی از نقشه‌راه، چشم‌انداز ۵ساله، راهبردهای مدون و برنامه‌های معاونت تدوین شده است که محصول مطالعات مفصل و پژوهش‌های کیفی می‌باشد و بخش زیادی از راه طی شده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با حول و قوه الهی و لطف امام عصر (عج) و همکاری دلسوزانه همه استادان، مدیران گروه‌های معارف و همکاران معاونت در راستای تحقق این نقشه‌راه گام‌های عملی برداریم.

حجت‌الاسلام عیسی‌زاده گفت: اعتقاد بنده بر آن است که معاونت آموزشی پژوهشی نهاد متعلق به همه استادان دانشگاه و دغدغه‌مندان عرصه تربیت علمی، اخلاقی و معنوی دانشجویان است. بنابراین رمز موفقیت و دستیابی به اهداف مقدس ذکر شده مشارکت و احساس تعلق همه عزیزان است.

کد خبر 4637183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha