۲۵ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۴۸

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

احیای ۱۰۰ طرح راکد در استان سمنان/ بخش‌نامه‌های جدید ابلاغ‌شد

احیای ۱۰۰ طرح راکد در استان سمنان/ بخش‌نامه‌های جدید ابلاغ‌شد

سمنان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان بابیان اینکه سال گذشته ۷۰۰ طرح راکد در استان وجود داشت، گفت: در ستاد تسهیل و رونق تولید حدود ۱۰۰ طرح مجدد احیا و به چرخه اقتصادی بازگشت.

حشمت‌الله عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه سال گذشته از مجموع حدود ۷۰۰ طرح راکد استان سمنان در ستاد تسهیل و رونق تولید نزدیک ۱۰۰ طرح مجدد احیا شد، ابراز داشت: از این تعداد حدود ۹۳ طرح مزایده‌ای بود که در اختیار بانک‌ها قرار داشت و حدود ۵۰ طرح به سرمایه‌گذار جدید واگذار شد و مابقی نزدیک ۴۰ طرح در شرف واگذاری مجدد است.

وی افزود: ستاد تسهیل علاوه بر رویه‌های قبلی که در اختیار داشت بخش‌نامه‌های جدیدی نیز به آن ابلاغ‌شده که تأمین اجتماعی، بانک‌ها و امور مالیاتی با متقاضیان جدید همکاری دارند به این صورت که بخشی از جرایم بخشوده و هم تقسیط طولانی‌مدت می‌کنند که بتوانند متقاضیان جدید آن‌ها را خرید کنند ضمن آنکه تأمین سرمایه در گردش در ستاد تسهیل تضمین می‌شود.

مشکل کمبود کالاهای اساسی در استان سمنان نیست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در پاسخ به این پرسش که بارها در ستاد تنظیم بازار استان مطرح شد که مشکل کمبود کالاهای اساسی نداریم پس چرا در مقطعی شکر نایاب شد، ابراز داشت: ما اصلاً مشکل شکر نداریم ذخایر استراتژیکی در استان تعریف‌شده است که ویژه ایام خاصی هستند و در شرایط خاص توزیع می‌شود.

عسگری بابیان اینکه حد مصرف عادی روزانه بازار شکر در دو بخش صنف و صنعت و خبازی‌ها و نان تأمین می‌شود، تصریح کرد: تأمین یارانه آرد مربوط به صنف و صنعت تغییر کرد و یک مقداری علاقه واسطه گران و دلالان برای خرید شکر و آرد از بازار زیاد شد که البته این موضوع مراقبت ما را در ستاد تنظیم بازار بیشتر می‌کند که با حساسیت بیشتری شکر و آرد را مدیریت کنیم ولیکن در بحث موجودی مشکلی در این زمینه وجود ندارد و اگر مشکلی باشد پذیرفته و اصلاح می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا مصوبات استانی ستاد تنظیم بازار در شهرستان‌ها به‌درستی اجرا نمی‌شود، افزود: تکلیف کردیم به شهرستان‌ها که ستاد تنظیم بازار به ریاست فرماندار هر دو هفته یک‌بار برگزار شود که متأسفانه یک مقدار برخی شهرستان‌ها کم‌کاری داشتند و تذکرات لازم داده شد ولیکن آنچه دنبال می‌شود در مرکز استان خط مشی و سیاست‌گذاری کلان است و به‌طور جد از فرمانداران خواسته شد که ستاد تنظیم بازار یکی از مهم‌ترین جلسات کاری آن‌ها باشد.

دستگاه‌های نظارتی بر موضوع شاهوار ورود کنند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان همچنین در خصوص جبران خسارت کشاورزان و باغداران استان بر اثر بلایای طبیعی نیز ابراز داشت: تصویب حدود هشت میلیارد تومان برای کشاورزان آسیب‌دیده از خسارت سیلاب چند روز گذشته ابلاغ شد که در بحث دام، طیور و باغات جبران خسارت می‌شود که خوشبختانه تأمین مالی با تخصیص ۱۰۰ درصد صورت گرفت.

عسگری همچنین در پاسخ به ای پرسش که در شورای معادن استان به‌عنوان عضو این کارگروه چه اقداماتی برای نظارت بر معدن تاش شاهوار شاهرود صورت گرفته است، ابراز داشت: حسب مصوبات قبلی در کارگروه معادن وعده کردیم که مسئولان این معدن به تعهدات خود عمل کنند اما با توجه به اینکه در انجام تعهدات خود کوتاهی داشتند لذا تا تعیین تکلیف و اطمینان از اینکه به تعهدات خود عمل می‌کنند درواقع از تمدید پروانه فعالیت این معدن ممانعت شد.

وی بابیان اینکه گزارشی هم مبنی بر فعالیت غیرقانونی به استانداری رسیده است که اگر مسجل شود، برخورد لازم خواهد شد، افزود: بازدیدهای میدانی حتماً در دستور کار خواهد بود زیرا این منطقه عرصه طبیعی و ذخیره‌گاه جدی ما است اما دستگاه‌های نظارتی مانند آب، محیط‌زیست و منابع طبیعی به‌عنوان دستگاه‌های نظارتی باید فعالیت معدنی را کنترل کنند و این نیز طبیعی است که صنعت و معدن نگاه بهره‌برداری دارد.

کد خبر 4639687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha