به گزارش خبرنگار مهر، جمال صالحی شامگاه شنبه در نشست کارگروه هماهنگی خرید تضمینی گندم در شهرستان قروه با بیان اینکه قروه نگین کردستان در زمینه تولید گندم است و اظهار داشت: در قروه حداکثر تولید گندم نسبت به مصرف آن بالاتر بوده و در واقع از این بابت به این منطقه افتخار می کنیم.
وی در خصوص مشکل کمباین داران خارج از استان بر تعیین ضوابط برای آنان تأکید کرد و از اجرای بخشنامه مرتبط به سیلوها و مراکز موقت خرید تعاون روستایی مبنی بر اینکه در مراکز محموله زیر ۸ هزار تنی و در سیلوها هم بالای ۸ هزار تن تخلیه شود، گفت.
به گفته صالحی گندم در مراکز باید حداکثر ۷۲ ساعت نگهداری شود و بعد از آن حمل گردد تا آفت نزند و از طرفی باید مقدار نمونه گیری هم برای تعیین آفت به دقت رعایت شود چرا که گندم دریافتی توسط کشاورز دارای کمترین مشکل بوده و بیشترین افت یا در کمباین و یا در مراکز خرید دیده شده است.
وی در ادامه به بحث خرج گندم از منطقه اشاره کرد و افزود: خروج گندم تحت هر شرایطی نیاز به برگه خروج با تأیید جهاد کشاورزی دارد و در غیر این صورت غیرقانونی بوده و جلوی آن گرفته می شود.
صالحی همچنین به ممنوع بودن پذیرش گندم وارداتی و سنواتی در مراکز خرید در کنار بلوکه کردن پول کشاورز توسط بانک اشاره کرد و گفت که به هیچ عنوان نباید خرید گندم قطع گردد.
وی ساعت کاری مراکز خرید موقت برای پذیرش و تخلیه گندم را از ۸ صبح تا ۲۲ شب عنوان کرد و بیشتر از آن را باعث خستگی و ضرر به کشاورز دانست.
نظر شما