به گزارش خبرگزاری مهر، مجید الهی راد بهرهگیری مؤثر از ظرفیتهای علمی مراکز دانشگاهی، پژوهشی و دانشبنیان را از دیگر اهداف راهاندازی این هسته دانست و اظهار کرد: انجام اقدامات اجرایی محرومیتزدایی مبتنی بر تحقیقات و تصمیمات در هستههای تخصصی و همچنین نظاممند کردن مطالعات و پژوهشهای علمی در این حوزه ازجمله محورهای تشکیل هسته تخصصی محرومیتزدایی در این استان است.
الهی راد اضافه کرد: سعی ما بر این است در این هسته از ظرفیت نخبگانی استان اعم از دانشگاهها، مراکز پژوهشی، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای دانشبنیان، مراکز رشد، استارتاپ ها با نگاه جهادی و داوطلبانه در راستای تحقق سیاستهای محرومیتزدایی استفاده کنیم.
وی با ابراز امیدواری از اینکه برگزاری این هسته میتواند گامی مهم در راستای محرومیتزدایی هر چه بیشتر و حل مشکلات و کمبودها باشد، تصریح کرد: بهرهگیری هدفمند از ایدههای نو و یافتههای علمی در پیشبرد مأموریتهای کمیته امداد بسیار مهم است.
الهی راد در ادامه لازمه خدماترسانی مؤثر و کارآمد به مردم را بهرهگیری هدفمند از ایدههای نو، مجموعههای دانشبنیان و یافتههای علمی عنوان کرد و گفت: با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی اعضای هسته محرومیتزدایی در استان اقدامات اجرایی مؤثر مبتنی بر مطالعات و پژوهشهای علمی در حوزه محرومیتزدایی انجام میشود.
نظر شما