به گزارش خبرنگار مهر، اردشیر صفاپور در جلسه بررسی آسیب های اجتماعی که ظهر دوشنبه در فرمانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: در حوزه مقابله با آسیب های اجتماعی به ویژه در معضل اعتیاد
برخورد با معتادان متجاهر از کارهای مهمی است که در دست اجراست و در این راستا اقدامات بازدارنده و فعالیتهای فرهنگی و پیشگیرانه ضروری است.
صفاپور بیان کرد: نرخ اعتیاد در استان ۲.۹۷ درصد است و بر اسا آخرین آمار حدود ۲۶ هزار معتاد در استان شناسایی شده که تعداد رسمی این افراد ۲۱ هزار نفر است که برای کاهش این تعداد هم باید اقدام کرد و نگران آن بود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین یادآورشد: اعتیاد پدیدیه بسیارپیچیده ای است که باید ما نیز روشهای خود را به روز کنیم و با هماهنگی همه جانبه در راه مبارزه همت کنیم.
وی اظهارداشت: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ نوع مواد مخدر در جامعه تولید و عرضه می شود که با کار فرهنگی و پیشگیرانه در این راه باید بتوانیم آسیب های این حوزه را کاهش دهیم.
صفاپور اضافه کرد: هر چند اعتباراتی به آموزش پرورش اختصاص داده شده تا در حوزه فرهنگ سازی هزینه شود که این منابع مالی کافی نیست و باید بتوانیم منابع دیگری را تزریق کرده و کارها را سامان بخشیم.
وی گفت: مصون سازی جامعه با کار فرهنگی و اقدامات پیشگیرانه واکسینه می شود و در جهت مقابله با آسیب ها برخی دستگاهها از جمله تبلیغات اسلامی، بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی
و شهرداری کارهایی خوبی کرده اند اما باید فعالیتها به صورت متمرکز و یکپارچه باشد تا به نتایج بهتری برسیم.
برگزاری ۱۶۰ عنوان برنامه توسط سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین
در ادامه محمد درافشان رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین گفت: در فصل تابستان بیش از ۱۶۰ عنوان برنامه فرهنگی و ورزشی در محلات و نواحی منفصل شهری با موضوعات مرتبط با
مدیریت شهری، آسیب های اجتماعی، بستر سازی برای ایجاد نشاط و شادابی در همه مناطق شهری برگزار می شود.
وی افزود: تلاش می کنیم تا این برنامه ها با مشارکت مردم صورت گیرد تا فضای شادابی در همه مناطق ایجاد شود.
درافشان تصریح کرد: به عنوان دستگاه متولی و مجری برنامه های فرهنگی در محلات، کارشناسان خود را در مناطق آسیب پذیر با محوریت روحانیون محل مستقر کرده ایم که در این راستا هم افزایی و
همکاری در اجرای برنامه ها می تواند آثار مطلوبی داشته باشد.
وی اضافه کرد: با هم افزایی بین دستگاهها می توانیم از موازی کاری جلوگیری کرده و به نتیجه بخش شدن برنامه ها کمک کنیم.
سرهنگ محسن شیخ حسنی فرمانده سپاه ناحیه امام حسن (ع) هم گفت: ازظرفیت بسیج باید در مقابله با تهدیدات اجتماعی بویژه اعتیاد استفاده کنیم.
وی بیان کرد: شورای مبارزه با مواد مخدر به ریاست استاندار و با ۵ کمیته تخصصی جلسات خود را برگزار می کند و همه تلاش ها باید در مسیر مهار آسیب ها باشد و از ظرفیت همه دستگاهها استفاده شود.
سرهنگ شیخ حسنی تصریح کرد: با اجرای طرح همبستگی در استانهای لرستان، گلستان قرار است توسط سپاه استان به عنوان استان معین در نورآباد لرستان ۱۰ واحد ساخته شده و ۲۸ واحد تعمیر شود که برای هر واحد ۲۰ میلیون تومان برای ساخت یک واحد ۷۵ متری تسهیلات پرداخت می شود.
مهدیه قافله باشی عضو شورای اسلامی شهر قزوین هم گفت: شورای شهر و شهرداری در اجرای برنامه های فرهنگی و کاهش آسیب های اجتماعی رویکرد خوبی دارند و بیشتر برنامه ها در راستای فرهنگ سازی در مناطق مختلف شهری برای همه گروههای سنی است تا بتوان به اهداف تعیین شده دست یافت.
وی بیان کرد: تپه نورالشهدا در اختیار شهرداری نیست و توسط بسیج اداره می شود اما با ساماندهی وضعیت مدیریت تپه نورالشهدا می توانیم نظارت بهتری در این منطقه داشته باشیم و کاری کنیم تا حرمت شهدا نیز بخوبی حفظ شود.
نظر شما