به گزارش خبرگزاري " مهر" به نقل از دفتر مركزي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها ، رشيد غريبي رئيس اداره نشريات دانشجويي نهاد رهبري در دانشگاهها ، با اعلام اين مطلب افزود : دليل اين رخوت و ضعف شديد در محتوا و مقبوليت اين نشريات، جدا از وجود مسائل و مشكلات خارج دانشگاهي ، تا حد زيادي ، به رخوت و كم توجهي مراكز فرهنگي دانشگاهي ، به مشكلات و نقائص موجود در اين زمينه بر مي گردد.
وي يادآورشد : متأسفانه طي اين سالها ، هيچ گاه يك نظر سنجي جامع و كاملي در زمينه نشريات دانشجويي و مسائلل و مشكلات آنها و نيز، راهكارهاي عملي كه دانشجويان مي توانند براي گذر از اين تنگاها پيشنهاد كنند ، انجام نشده و به همين دليل ، نشريات دانشجويي به اين درجه از ضعف رسيده اند.
رئيس اداره نشريات دانشجويي نهاد رهبري در دانشگاهها در ادامه افزود : در اين راستا، اداره نشريات دانشجويي اقدام به نظر سنجي و تحقيقات ميداني از 200 فعال در نشريات دانشجويي كرده است كه بر اساس يكي از نتايج آن ، نشريات صنفي موفق ترين نشريات دانشجويي معرفي شده است .
بر اساس اين نظر سنجي ، نشرياتي كه مباحث و تحولات صنفي دانشگاه را منعكس مي كنند با 48 درصد ، مباحث دانشگاهي با 26 درصد و نشرياتي كه به تحولات و مطالب روز جامعه مي پردازند نيز با 24 درصد ، به عنوان نشريات مطلوب شناخته شده اند.
همچنين، 57 درصد پاسخ دهندگان كمبود امكانات ، 13 درصد نبود كادر تخصصي و 30 درصد هم تنگ نظري و محدوديت هاي مسئولان دانشگاه را به عنوان كاستي و نواقص نشريات دانشجويي عنوان كرده اند.
نشريات دانشجويي كه در سالهاي پس از 1376 ، به عنوان يكي از مهم ترين قطبهاي فعاليت هاي دانشجويي محسوب مي شد در سالهاي اخير دچار ضعف و رخوت شديدي شده اند .
کد خبر 46614
نظر شما