به گزارش خبرنگار مهر، سیدعادل عربی پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: صدور پروانه انتفاعی زنده گیری بلدرچین با تور و تیپچه در مناطق آزاد حوزه استحفاظی نیمه شمالی استان همدان شامل شهرستانهای همدان، فامنین، کبودرآهنگ، رزن و درگزین با رعایت قوانین و مقررات شکار و صید صادر میشود.
وی با بیان اینکه استفاده از سگ شکاری ممنوع است، اظهار کرد: هدف از صدور پروانه کمک به افرادی است که معیشت آنان به این امر وابسته است و دارنده پروانه فقط مجاز به زنده گیری ۵ قطعه بلدرچین در هر صید است.
وی گفت: فصل مجاز صید از تاریخ صدور تا پایان مرداد ماه سال جاری میباشد و طبق دستورالعمل فقط دو روز پایانی هر هفته تعیین میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان بیان کرد: دریافت کنندگان پروانه باید با سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفاظت از حیات وحش و زیستگاههای طبیعی و شناسایی و معرفی متخلفان شکار و صید همکاری کنند.
عربی ادامه داد: صدور پروانه برای متقاضیان از طریق واحدهای صدور پروانه شهرستانهای با هماهنگی اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل و رعایت سقف حداکثر ۱۰ پروانه در استان قابل انجام است.
صدور پروانه عادی صید ماهی با قلاب در همدان
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان همچنین در خصوص صدور دستورالعمل صید ماهی با قلاب در سال جاری گفت: هدف اصلی از صدور این دستورالعمل توجه به جوامع بومی و محلی است که معیشت آنها وابسته به صیادی بوده و استفاده متقابل از مشارکت آنها در امر حفاظت از منابع زیستی و آبزیان است.
وی با بیان اینکه شروع فصل صید از ۱۵ تیرماه تا پایان دیماه سال جاری است، افزود: اعتبار پروانه صادره از تاریخ صدور به مدت دو ماه است و پس از پایان تاریخ اعتبار، متقاضیان باید مجدد پروانه خریداری کنند.
عربی عنوان کرد: تعداد مجاز صید، حداکثر روزانه ۱۰ قطعه ماهی به ازای هر پروانه بوده و صید در رودخانههای حفاظتشده و صید ماهی قزلآلا با این پروانه ممنوع است.
وی ادامه داد: به ازای هر واحد ابزار مجاز صید مانند چوب و چرخ و چوب ماهیگیری یک پروانه قابل صدور است.
وی تأکید کرد: هر ماهیگیر در طول هر دوره دو ماهه، حداکثر مجاز به اخذ دو پروانه در استان همدان بوده و پروانه صادره در حوزه استحفاظی استان صادرکننده پروانه دارای اعتبار است.
عربی خاطرنشان کرد: ماهیگیری در قسمتهایی که از طرف شرکت آب منطقهای استان ممنوع اعلام شده، مجاز نیست.
نظر شما