به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، این علامت تجاری با ترکیب حروف و یا عباراتی معرف اصلی آن شرکت تولیدی، خدماتی و یا تجاری خواهد بود و از این طریق می تواند تولیدات و خدمات خود را مطرح نموده و خود را نسبت به سایر رقبا متمایز نماید. این نام و برند مختص هر شرکت خواهد بود و به صورت کاملاً اختصاری است که تمامی امتیازات آن به شرکت مورد نظر تعلق دارد. در ادامه این مطلب سعی داریم با توجه به عنوان، ثبت برند و مراحل آن با بیانی ساده، به تشریح مباحث مهم و مرتبط با ثبت برند بپردازیم.
ثبت شرکت
اولین اقدام هر شرکت تجاری غیر تجاری ثبت شرکت است. برای آنکه این اقدام با تخصص لازم همراه باشد و با سرعت و هزینه به صرفه تری انجام گردد، لازم است به متخصصان و مؤسسات انجام امور ثبتی واگذار گردد تا بتوانند ضمن انجام صحیح و اصولی امور ثبتی زمینه رضایتمندی شما را فراهم نموده و همچنین نسبت به سایر نیازها و خواسته های شما پاسخگو باشند. براین اساس هر نوع شرکت ایرانی و خارجی، مدنی و تجاری، تولیدی و خدماتی موظف است برای ادامه حیات کاری خود در خاک ایران نسبت به ثبت شرکت خود اقدام نماید. ثبت شرکت به صورت حضوری و غیر حضوری طبق قوانینی مربوطه به ثبت شرکت ها انجام می شود که البته امروزه ثبت شرکت از طریق سایت ساجات به چند کلیک ساده با کمترین فوت وقت اجرایی می شود.
ثبت تغییرات شرکت
از مهم ترین مباحث که در ادامه فرایند کاری شرکت ها مطرح میشود، ثبت تغییرات شرکت است. هر شرکتی در طول فعالیت کاری خود دستخوش تغییرات و تصمیمات مهم و اساسی می شود که می بایست تمامی آنها ثبت رسمی و قانونی شود. از مهم ترین تغییرات ثبت شرکت می تواند به دلیلی نظیر تغییر ادرس شرکت یا شعبات، ثبت شعبات جدید در شرکت، تغییر نام شرکت، تغییر هیئت مدیره، تغییر میزان سهام (افزایش یا کاهش سهام)، ورشکستگی شرکت، تغییرات در اساسنامه شرکت، موضوع فعالیت شرکت، صورتجلسات شرکت، انحلال شرکت و غیره باشد. آنچه در ثبت تغییرات مهم است، تبث آخرین تغییرات و درج آگهی آن در روزنامه های رسمی و کثیرالانتشار است.
مدارک مورد نیاز برای ثبت تغییرات شرکت
۱- ارائه مدارک هویتی کلیه شرکا و سهامداران
۲- کپی از روزنامه ثبت تغییرات شرکت بر طبق آخرین تغییرات موجود
۳- ارائه اسناد رسمی شرکت
۴- امضاء و حضور شرکا
۵- پرداخت هزینه ثبت آگهی در روزنامه رسمی
ثبت برند
ثبت برند یا برند سازی در حقیقت معرف یک کسب و کار می باشد که می بایست معرف اصلی ان شرکت باشد که بتوان به صورت استاندارد و اصولی خدمات و یا تولیدات آن شرکت را معرفی نماید. برند یک نشان و علامت تجاری است که طبق ضوابط و شرایط قانونی می بایست ثبت شود. می توان از برند به عنوان یک کانال ارتباطی بین مشتریان و مخاطبین با کلیه خدمات یا محصولات یک شرکت در نظر گرفت، که در راستای معرف بودن یک حرفه بتواند تمایز و تفاوت خاص خود را به مشتریان القاء کرده و بر اساس شاخص های ویژه ای در بازار جهانی نسبت به سایر رقبا خود را برند سازد. در دنیای بازاریابی جهانی امروزه نقش برندها بسیار پررنگ تر است و قادر است به تنهایی شاخص رشد یا شکست یک شرکت شود.
مزایای ثبت برند چیست؟
از مهم ترین مزایای ثبت برند می توان به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:
الف) جلب اطمینان و اعتماد مشتریان نسبت به کالا و خدمات شرکت
ب) معرف اصلی نام شرکت
ج) رشد در بازار رقابتی
د) کسب سود و فروش بیشتر
ه) ایجاد محبوبیت، شهرت و معروف شدن بیشتر شرکت
ر) ترویج کسب و کار و نتیجه بخشی بالا
و) اثر مثبت و مستقیم بر شناسایی بازار هدف و مخاطبان اصلی
ی) کاهش چشمگیر هزینه های تبلیغاتی برای مطرح نمودن شرکت و ارائه راهکاری استراتژیک برای بازاریابی بهینه
ز) تشویق شرکت در جهت افزایش کیفیت محصول و خدمات
د) منبع درآمدی شرکت با اعطای آن به شخص ثالث
ذ) القای ارزش افزوده سهام به سهامداران شرکت در جهت رشد شرکت
ت) مالکیت معنویی و قانونی نسبت به برند حتی در بازارهای بزرگ جهانی
پ) قابلیت نقل و انتقال به دیگری
نکته: ثبت برند نیز همانند ثبت شرکت به دو صورت انجام میشود:
الف) ثبت برند به صورت حقیقی (توسط خود متقاضی)
ب) ثبت برند به صورت حقوقی (توسط نماینده رسمی و قانونی متقاضی)
سریعترین ثبت برند در نیک پارس
موسسه نیک پارس با کادری مجرب و تیم عملیاتی و مشاورانی زبده و آموزش دیده می تواند طی مراحل زیر با حداقل هزینه و زمان ثبت برند را برای هموطنان خود به بهترین شکل ممکن به انجام برساند. سریعترین ثبت برند و مراحل ثبت برند در نیک پارس با طی نمودن مراحل زیر انجام میشود:
مرحله اول: مراجعه حضوری یا غیر حضوری به موسسه نیک پارس (تماس تلفنی با مشاوران به صورت کاملاً رایگان و تخصصی به شماره ۰۲۱۲۲۸۸۱۲۳۵)
مرحله دوم: آماده کردن تمامی مدارک ثبت برند با توجه به گفته های مشاوران نیک پارس
مرحله سوم: استعلام برند قبل از ثبت برند
مرحله چهارم: دریافت کلیه مدارک از موکلین توسط موسسه نیک پارس (به صورت حقیقی و یا حقوقی)
مرحله پنجم: مراجعه مستقیم مخاطبین به دفتر اسناد رسمی ثبت شرکت ها (ثبت نام اولیه، بارگذاری مدارک اسکن شدن در سامانه و دریافت کد تأیید حساب کاربری و کد پیگیری)
مرحله ششم: بررسی و تنظیم اظهارنامه ثبت برند توسط کارکنان متخصص نیک پارس
مرحله هفتم: بررسی نهایی پرونده ثبت برند و یا علامت تجاری شرکت (توسط سه کارشناس و رئیس دفتر اسناد کلیه پرونده ثبت برند یا علامت تجاری بررسی شده و بعد از مهر تأیید آنها برای پرداخت هزینه های ثبت در نوبت قانونی قرار می گیرد)
مرحله هشتم: پرداخت هزینه های ثبت برند، کلیه هزینه های ثبت و هزینه آگهی روزنامه می بایست توسط متقاضیان و یا کلای رسمی آنها در نیک پارس پرداخت شود
مرحله نهم: پیگیری فیزیکی پرونده و دریافت حق الثبت برند
مرحله دهم: پایان ثبت برند و دریافت سند اصلی برند به نام شرکت مربوطه
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما