به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، هادی حق شناس در دیدار با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اظهار کرد: استان دارای زیرساخت ها و توانمندی های بالایی است و می توان با استفاده از صنایع تبدیلی پیشرفت کند.
حق شناس اضافه کرد: برگزاری همایش ظرفیت های استان می تواند موجب توسعه گلستان شود و البته پیش از آن باید کارگروهی از نخبگان استان، امکان و شرایط برگزاری آن را مورد بررسی قرار دهند.
وی خاطر نشان کرد: خلیج گرگان و آشوراده دو اولویت استان هستند که باید با استفاده از اعتبارات لازم آنها را احیا و به ظرفیت های گردشگری با حفظ محیط زیست تبدیل کنیم.
همچنین در این دیدار روزبهان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز گزارشی از وضعیت بودجه استان، اعتبارات و پروژه ها ارائه کرد.
نظر شما