به گزارش خبرنگار مهر، رسول ظفرمند ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه ۶۰۰ پزشک خانواده با سیستم نسخه نویسی میکنند اظهار داشت: در صورت تکمیل پروژههای نوین سلامت و نسخه نویسی الکترونیکی، میزان خطاها کاهش مییابد و در سیستم، خطاهای پزشکی به حداقل میرسد و در اردیبهشت و خردادماه سال جاری دو هزار نسخه الکترونیک در استان صادر شده است.
وی افزود: همچنین نسخه نویسی الکترونیکی سبب رعایت بیشتر قوانین مربوطه خواهد شد و در سیستمهای نوین، براساس دستورالعملها عمل و اسناد شفافتر میشود.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: اجرای پروژههای نوین و الکترونیک سلامت سبب شفاف سازی امور میشود و باید بسترهای لازم را برای اجرای آن فراهم کرد و سیاستگذاری در حوزه سلامت و اجرای سیستم نوین و پروژههای الکترونیک سلامت مبنای خوبی برای قضاوت و تصمیم گیری خواهد بود.
ظفرمند، بسترسازی برای اجرای پروژههای نوین الکترونیک را امری ضروری دانست و گفت: تا زمانی که جامعه را برای اجرای پروژههای سلامت مهیا نکنیم نمیتوانیم به اهداف دست یابیم.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با عنوان اینکه متوسط دارو در نسخههای پزشکی بین پنج تا شش قلم است افزود: ۲۲ هزار بیمار ام اس در کشور تحت پوشش هستند و لازم است این دسته از بیمارستان تحت پوشش هزینههای دارویی قرار گیرند.
ظفرمند افزود: اجرای پروژههای الکترونیک سلامت سبب شفاف شدن و به روزشدن پرداختها میشود اما با شیوههای موجود و سنتی، پرداخت مطالبات تا چندماه طول میکشد.
وی مقاومت مؤسسات پزشکی به دلیل ناآشنایی از جمله عوامل کندبودن روند اجرای پروژههای سلامت الکترونیک در استان بیان کرد.
نظر شما