۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۱۶

مدیرکل امور مجلس نهاد کتابخانه های عمومی کشور:

پروژه کتابخانه قروه تعیین تکلیف شود/نگرانی از توقف چند ساله

پروژه کتابخانه قروه تعیین تکلیف شود/نگرانی از توقف چند ساله

قروه- مدیرکل امور مجلس نهاد کتابخانه های عمومی کشور با ابراز نگرانی از توقف چند ساله پروژه کتابخانه قروه خواستار تعیین تکلیف وضعیت این طرح ضمن تأکید بر تلاش برای نگهداشت آن شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسام قربانعلی ظهر امروز سه شنبه در نشست فوق العاده بررسی پروژه احداث «کتابخانه عمومی شماره ۳» شهرستان قروه، اظهار داشت: نگرانی اصلی ما پیگیری همین پروژه کتابخانه قروه بود و براساس اطلاعاتی که به دست ما رسید تصمیم بر حضور و بازدید میدانی از این طرح گرفته شد.

وی از وجود ۱۱ پروژه مشارکتی با بخش خصوصی (بنیاد علمی قلم چی) و ۲۸۰ پروژه نیمه تمام در نهاد کتابخانه های کشور خبر داد.

قربانعلی بر پیگیری تمامی این پروژه ها تأکید کرد و افزود: از میان پروژه های مشارکتی دو مورد ذهن ما را درگیر کرد که یکی مربوط به مازندران بود و دیگری هم مختص به قروه و پس از بررسی ها و کسب اطلاعات آماری مرتبط بنا شد که میدانی جریان را رصد کنیم.

به گفته وی باید مشخص شود که آیا این پروژه پس از گذشت این همه سال به اجرا می رسد یا اینکه ناچار می شویم با طرحی دیگر آن را جابجا کنیم.

وی تأکید کرد باید تکلیف این پروژه مشخص گردد که آیا می توان آن را نگهداشت و در عرض کمتر از یکسال تکمیل کرد و یا اینکه تصمیم دیگری برای آن گرفت.

قربانعلی در ادامه نهاد کتابخانه های عمومی را یک مجموعه غیردولتی دانست و از اینکه هیچ گونه بودجه عمرانی برای این نهاد وجود ندارد، گفت و تصریح کرد: میزان بودجه نهاد ۱۵۲ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۷۵ درصد آن تخصیص می یابد و هیچ گونه سهمیه ای برای ساخت و ساز نداشته و از این بابت دستمان بسته است.

وی با بیان اینکه ارزش ساخت کتابخانه در قروه ضروری است به افزایش سرانه کتابخانه در قروه اشاره کرد و یادآور شد: اگر دولت و خیرین مشارکت کنند قصد بر این است که به میزان تعیین شده در سند چشم انداز برنامه ششم توسعه برسیم و در کردستان این ارتقاء و پیشرفت محقق شود.

قربانعلی مهمترین پروژه مشارکتی نهاد کتابخانه ها را مختص به همین پروژه قروه دانست و گفت: که اگر تکمیل شود هم به لحاظ توسعه کتابخانه و قرائت خانه و هم به لحاظ افزایش منابع کتابخانه ای و نشریات مؤثر خواهد بود.

مطابق اظهارات این مقام مسئول در کشور ۲ هزار و ۵۰۰ کتابخانه نهادی و هزار مورد کتابخانه مشارکتی وجود دارند.

کد خبر 4674326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha