به گزارش خبرنگار مهر، رشید حیدری مقدم ظهر دوشنبه در نشستی با مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان با بیان اینکه باید برای افزایش امید در جامعه با توجه به شرایط کنونی کشور و گستردگی و نقشآفرینی رسانهها تلاش شود و این نقش پررنگتر از گذشته نمود پیدا کند، گفت: استفاده صحیح از رسانهها بسیاری از دغدغههای جامعه را رفع میکند.
وی با بیان اینکه باید برای تبدیل ایدهها به محصول رسانهای تلاش شود، گفت: افزایش نشاط در جامعه از اولویتهای دستگاههای اجرایی کشور است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا این مجموعه را نیازمند بهرهگیری از نظرات صاحبنظران رسانه عنوان کرد و با تاکید بر اینکه باید این تعاملات روز به روز افزایش یابد، گفت: آموزش به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای توسعه در نظر گرفته میشود و باید با اولویتبندی موضوعات، مشکلات شایع و دغدغههای حوزه سلامت از همه ظرفیتهای موجود برای ارتقای سلامت جامعه استفاده شود.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان نیز با اشاره به ظرفیتهای علمی و فرهنگی همدان به ویژه متخصصان حوزه پزشکی عنوان کرد: جهان، همدان را با نام بوعلی سینا میشناسند اما از این چهره برجسته جهانی به خوبی استفاده نشده است.
مهدی دهقان نیری افزود: پوشش فعالیتها و خدمات دستگاهها و مجموعههای مختلف و افزایش آگاهی عمومی تکلیف شرعی، عرفی و وظیفهای صدا و سیما است و به اینمنظور برنامه متنوعی در حوزه سلامت تهیه میشود.
وی با اشاره به برنامههای پیشبینی شده مرتبط با حوزه سلامت در شبکه استانی صدا و سیمای همدان گفت: ۸۲ دقیقه برنامه تولیدی در سیما، ۱۲۰ مرتبه تیزر انیمیشن و ۲۴۰ مرتبه زیرنویس و پیام در یک ماه گذشته پخش شده است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان با یادآوری اینکه تهیه مستندی از تاریخچه پزشکی به مناسبت چهل سالگی انقلاب پیشنهاد شده بود اظهار داشت: باید با بررسی اطلاعات موجود قالب مناسبی برای آشنایی چهرههای برجسته دانشگاه تنظیم شود.
وی به موج گسترده تبلیغات منفی در شبکههای ماهوارهای و استفاده از ناآگاهی مردم در این حوزه اشاره کرد و گفت: برنامهریزی برای پوشش برنامه روز پزشک و گرامیداشت مقام بوعلیسینا و روز همدان انجام شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه ابن سینا نیز بابیان اینکه باید کارهای فرهنگی گستردهتری برای ارتقای برنامههای فرهنگی و آموزشی موجود انجام شود، گفت: ایدههای نوین برای فرهنگ سازی در حوزه سلامت نیاز است.
ایرج خدادادی با تاکید بر لزوم تداوم همکاری برای ساخت انیمیشن گفت: باید برای شکل گیری باور در کودکان و نوجوانان در حوزههای بهداشت، درمان و غذا و دارو تلاش شود.
معاون بهداشتی دانشگاه ابن سینا نیز با بیان اینکه بسیاری از مسائل حوزه سلامت کشور در قالب طنز قابلیت طرح شدن دارد به تعدادی از موضوعات و دغدغههای حوزه بهداشتی اشاره کرد و آمادگی مرکز بهداشت استان را برای کمک به برنامهسازی در این حوزه را اعلام داشت.
منوچهر کرمی تاکید کرد: تدوین پیوست رسانهای برای برنامههای هر یک از واحدها پیگیری میشود.
نظر شما