منصور غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره وضعیت دانشگاه های غیرانتفاعی، فنی و حرفه ای و جامع علمی کاربردی در سند آمایش آموزش عالی توضیحاتی ارائه کرد.
وی گفت: هیچ برنامه ای برای بستن دانشگاه های غیردولتی و غیر انتفاعی نداریم به جز آنهایی که نتوانند شاخص های لازم را برای خدمات دهی به دانشجویان از جمله کلاس، فضای آموزشی، امکانات کتابخانه، اینترنت و هیات علمی استخدامی فراهم کنند.
وزیرعلوم ادامه داد: یکسری شاخص هایی برای سرویس دهی به دانشجویان لازم است که اگر دانشگاه های غیرانتفاعی شاخص های مذکور را داشته باشند ما آنها را کمک می کنیم و تقویت نیز خواهیم کرد.
غلامی تاکید کرد: وزارت علوم نسبت به این دانشگاه ها سخت گیری کمتری دارد ولی آنهایی که واقعا نتوانند بعد از ۷، ۸ سال فعالیت حداقل امکانات و شرایط و سرویس دهی به دانشجویان را فراهم کنند، ما به نیابت از دانشجویان و والدین آنها از فعالیت این دانشگاه ها به دلیل سرویس دهی ضعیف جلوگیری خواهیم کرد.
وی ادامه داد: دانشگاه های فنی و حرفه ای نیز یک دانشگاه متمرکز است که در واحدهای خود از طریق قسمت مرکزی نظارت و ارزیابی می کند، برنامه ما در رابطه با این دانشگاه ها نیز حمایت و تقویت است.
وزیر علوم به دانشگاه های جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: درباره دانشگاه جامع علمی و کاربردی نیز برنامه ما حمایت و تقویت است. واحدهای وابسته به دستگاه های دولتی در این دانشگاه ها بر اساس مصوبه شورای عالی اداری تعطیل شده اند برای اینکه واحدهای غیردولتی باید کنار صنایع، حرف و مشاغل بوده و به کارکنان آنان مهارت های لازم را ارائه کنند.
وزیر علوم تصریح کرد: اگر دانشگاه های غیردولتی، جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه ای ضوابط وزارت علوم را رعایت کنند ما از همه آنها حمایت خواهیم کرد.
نظر شما