علی زندی فر در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اینکه استان مرکزی در موقعیت جغرافیایی خاص و در مسیر شاهراه های اصلی کشور قرار گرفته و شاهد تردد میلیون ها مسافر و همچنین هزاران محموله باری در طول سال است، بنابراین ضرورت وجود مجتمع های رفاهی و خدماتی بین راهی در این استان آشکار می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی افزود: در همین راستا و به منظور ارتقای خدمات رسانی و مسائل رفاهی رانندگان و مسافران در جاده های استان مرکزی پیگیری برای افزایش مجتمع های خدماتی بین راهی در محورهای این استان مورد توجه و در دستور کار قرار گرفته است.
زندی فر بیان کرد: در حال حاضر کار احداث ۲۳ مجتمع خدماتی بین راهی در استان مرکزی تقریبا به اتمام رسیده و آماده بهره برداری است که با راه اندازی آنها زمینه ای برای ارتقای خدمات رسانی به ترددکنندگان در محورهای استان فراهم می شود و تحقق مابقی طرح ها نیز در حال پیگیری است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی خاطرنشان کرد: همچنین اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی کار نظارت بر نحوه خدمت رسانی مجتمع های بین راهی را با جدیت پیگیری می کند تا در این زمینه مشکل و کمبودی وجود نداشته باشد و با ارزیابی های هر چند وقت یک بار، در صورت وجود مشکل تذکرات لازم به این مجتمع ها داده می شود.
وی تصریح کرد: این نظارت ها عمدتا در حوزه مواردی از قبیل ارائه خدمات مطلوب در نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی این مجتمع ها و واحدهای اقامتی و پذیرایی بین راهی و... صورت می پذیرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی عنوان کرد: چنانچه در بازرسی های بعدی مشکلات موجود رفع نشده باشد و شاهد تکرار تخلفات باشیم، از طریق کمیسیون ماده ۲۳ تخلفات، در مورد ادامه یا عدم ادامه فعالیت این مجتمع ها تصمیم گیری می شود.
زندی فر یادآور شد: این اقدامات در راستای ارتقای خدمات به مسافران و ترددکنندگان در محورهای استان صورت می پذیرد تا شاهد رضایتمندی بیشتر هموطنان در این زمینه باشیم.
نظر شما