حسینعلی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید براینکه هرگونه قطع درخت در استان حتی برای توسعه باید با نظر محیط زیست و منابع طبیعی باشد افزود: با وقوع سیل در استان برخی ها با اره موتوری ها به جان درختان در حاشیه رودخانه ها افتادند درحالی که در تثبیت بستر رودخانه نقش مهمی داشته است.
وی از دادستان ساری برای مقابله با کشتار بی رحمانه پرندگان مهاجر در فریدونکنار قدردانی کرد و اظهار داشت: در زمینه قاچاق چوب نیز دادستانی ورود خوبی داشته است و جلوی گستردگی قاچاق چوب گرفته شده است.
وی تعدد دستگاه های متولی در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: تاحدود زیادی جلوی قاچاقچوب گرفته شد و این در نتیجه تلاش دادستانی و دستگاه های مختلف است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست با تامید براینکه تعامل مطلوب برای توسعه پایدار را خواهیم داشت گفت: محیط زیست به هیچ وجه مانع توسعه پایدار نیست و در این بخش همراهی می کنیم ولی اگر عده ای بخواهند عوام فریبی کنند جلویشان ایستادگی خواهیم کرد.
ابراهیمی ادامه داد: دلیلی ندارد هر صنعتی هرجایی که بخواهند لازم باشد بلکه باید کمترین اثر تخریبی را داشته باشد و نباید برای وصل کردن دو نقطه، جاده های زیادی احداث شود و صنایع آلاینده ایجاد کنیم.
وی ارزش گذاری اقتصادی منابع پایه را لازم دانست و گفت: ارزش اقتصادی منابع پایه بسیار زیاد است و به هر قیمتی نباید منابع طبیعی را تخریب کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با عنوان اینکه دخالت های نابجای بشر سبب تخریب زیاد حوادث طبیعی مانند سیل شده است گفت: بهره برداری معقول از طبیعت و دخل و تصرف همگام با طبیعت را الزامی دانست.
نظر شما