به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در موزه پست تهران برگزار شد، گفت: اگر قرار باشد من از خبرنگاران درخواستی داشته باشم این است که تلاش کنند خدمات افرادی که هیچ وقت دیده نمیشوند و همیشه گمنام هستند دیده شود. در همین موضوع و در بحث لایروبی انهار و مسیلها افرادی بودند که داخل کانالهای آب تا کمر در گل و لای بودند اما هیچ وقت دیده نمیشدند و مردم نمیدانستند چه اقداماتی را انجام میدهند.
در ادامه جلسه معاون خدمات شهری شهرداری تهران به انعقاد تفاهمنامهای با وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: بر اساس این تفاهمنامه در پارکهای جنگلی داخل محدوده حریم شهر تهران اتفاقات خوبی خواهد افتاد و در این باره نظرات کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و این موضوع مورد درخواست سایر کلانشهرها نیز بوده است.
یزدانی به موضوع آب و کمبودهای آن اشاره کرد و گفت: دو جلسه با حضور معاون وزیر نیرو برگزار شده و به تفاهمنامههای خوبی در بحث آب و فاضلاب دست پیدا کردهایم.
وی با اشاره به استقبال شهروندان از پارک پردیسان و وظایف شهرداری تهران در بحث خدماترسانی به این پارک توضیح داد: برای اینکه مشکلی ایجاد نشود شهرداری اعلام کرده که حاضر است در پردیسان خدمات ارائه کند و در این میان از بحث ساماندهی آسفالت، پارکینگ، سرویسهای بهداشتی پارک پردیسان انجام شده و در بحث پوششهای گیاهی موضوع کاملاً به کارشناسان این امر واگذار شده است.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه بوستان یاس از جمله اماکنی است که برای آبیاری در آن از مخزن استفاده میشود تصریح کرد: آبیاری پارکها از طریق چاهها و قناتها تأمین میشود و در بوستان یاس ۶۵ مخزن برای تأمین آب بوستان تعبیه شده است.
یزدانی با بیان اینکه سال گذشته بودجه ۸ میلیارد تومانی برای بحث مراسم اربعین در نظر گرفته شد تصریح کرد: امسال هم با تمامی مسئولان مربوطه از جمله وزارت کشور، ستاد عتبات عالیات، سفیر ایران در عراق و سرکنسولگری نیز جلساتی گذاشته شده و کل هزینه تأمین خوراک و اسکان توسط آنها انجام میشود.
یزدانی با بیان اینکه شهرداری تهران برای برگزاری مراسم اربعین امسال بودجه ۱۰ میلیارد تومانی را به شورای شهر پیشنهاد داده است اضافه کرد: به همین منظور این نامه باید توسط اعضای شورای شهر مورد بررسی قرار گیرد. به گفته معاون خدمات شهری شهرداری تهران تقسیمبندیهای لازم برای استقرار در مسیر مراسم اربعین انجام شده و مشخص است هر کدام از مناطق باید در کدام مسیرها مستقر شوند.
در ادامه جلسه معاون خدمات شهری شهرداری تهران با تأکید بر این نکته که شهرداری در بحث هدررفت آب نمیتواند به عنوان یک کارشناس اظهارنظر کند گفت: هدررفت آب به بخش آب و فاضلاب تهران مرتبط میشود و در این باره همکاریهای خوبی با مدیرعامل آب و فاضلاب شهر تهران انجام شده است و برای بحث نگهداشت فضای سبز در هر منطقه یک مشاور آب حضور دارد.
یزدانی ادامه داد: بر اساس طرح تفصیلی و طرح جامع، به منظور توسعه فضای سبز تا سال ۱۴۱۰ به ۲۰۰ میلیون مترمکعب آب نیاز داریم و به همین منظور باید سیستم آبیاریها مکانیزه شود. در حال حاضر چهار منطقه ۲، ۵، ۶ و ۱ باید تا پایان سال مشخص کنند که در بحث آبیاری چه میزان از پساب استفاده میکنند.
یزدانی تأکید کرد: همچنین تا پایان آبان ماه امسال باید تمام چاههای آب مجهز به کنتور هوشمند شوند تا میزان مصرف آب از چاهها مشخص شود. برای این منظور اعتبار و نقدینگی و همچنین طرحهای لازم در نظر گرفته شده و هماکنون در دو منطقه ۷ و ۱۰ این ویژگی وجود دارد.
یزدانی در پاسخ به سؤال دیگری درباره ارائه خدمات از سوی سامانه ۱۳۷ توضیح داد: سامانه ۱۳۷ در هر لحظه پاسخگوی شهروندان است و با توجه به حضور در دو سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ این موضوع استنباط میشد که تعامل خوبی بین شهروندان و خدمات این سامانهها برقرار شده است.
یزدانی در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره کمبود مخازن زباله در سطح شهر تهران توضیح داد: در دورهای شهرداری در ۶۳ هزار منطقه مخازن زباله را مستقر کرد و در قرارداد پیمانکار منعقد شده است که اگر مخزنی از بین رفت یا تخریب شد باید به طور حتم مجدداً تأمین شود. اخیراً جلسهای با آقای علیپور برگزار و نیازها احصا شد و تصمیم بر این شد تا با برگزاری مناقصهای مناطقی که دارای سطل زباله نیستند تا یک ماه آتی برای آنها مخزن در نظر گرفته شود.
یزدانی با تأکید بر لزوم تفکیک زباله از مبدأ اضافه کرد: اپلیکیشنی برای این منظور در نظر گرفته شده و باید به بحث تفکیک زباله از مبدأ بیشتر توجه شود هماکنون بحث تفکیک زباله از مبدأ در ۹۲۷ ساختمان شهرداری و شورای شهر تهران شروع شده و این موضوع در کمیسیون خدمات شهری و اجتماعی شورای شهر تهران مورد بررسی قرار گرفته است و طی چند هفته آینده بحث تفکیک زباله از مبدأ در شهرکها نیز اجرایی میشود. دولت مصوبهای را به تصویب رسانده است که بر اساس آن شهرداری تهران در بحث تفکیک زباله از مبدأ اختیار نمره دادن به سایر ادارات شهر تهران را دارد.
یزدانی در پاسخ به سؤال دیگری درباره ورود ربات آتشنشان به آتشنشانی تهران گفت: این موضوع در وزارت کشور در حال بررسی است.
نظر شما