احمد ترکاشوند در گفتوگو با خبرنگار مهر به اقدامات مهمی که در حوزه گردشگری شهرستان طالقان دنبال شده اشاره کرد و گفت: تسهیل در ایجاد و راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی در این منطقه نخستین اولویتی است که به جد پیگیری می شود.
وی تعداد اقامتگاه های بوم گردی استان البرز را ۹ مورد اعلام کرد و گفت: ۷ اقامتگاه بوم گردی در شهرستان طالقان واقع شده زیرا در این منطقه توسعه و ایجاد هرچه بیشترمراکز بوم گردی با هیچگونه محدودیتی مواجه نیست.
توسعه بومگردی به منظور اشتغالزایی
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان البرز با اشاره به اهمیت حفاظت از جاذبه های گردشگری شهرستان طالقان، بیان کرد: در کنار تامین زیرساخت ها مانند راه سازی و یا تعریف مسیرهای دسترسی مناسب مبحث مهم دیگر فرهنگ سازی است تا در قالب آن بتوانیم مردم منطقه را تشویق کنیم نگاه بهتری به مبحث بوم گردی داشته باشند.
ترکاشوند تاکید کرد: تلاش می کنیم تا توسعه صنعت بوم گردی در طالقان بیشتر براساس مشارکت مردم باشد زیرا این مهم موجب اشتغال پایدار و جلوگیری از برون رفت سرمایه اقتصادی از این منطقه می شود.
وی در خصوص اینکه اقامتگاه های بوم گردی کنونی در شهر طالقان بیشتربا مشارکت مردم ایجاد شده است، افزود: در حال حاضر شش واحد هتل آپارتمان، حدود ۱۲ خانه مسافر و چند هتل ر این شهرستان وجود دارد و یکی از هتل های سه ستاره منطقه طالقان نیز در شرف ۴ ستاره شدن است.
استقبال از جاذبههای طبیعی طالقان
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان البرز با اشاره به اینکه وقتی صحبت از گردشگری روستایی می شود کمتر دنبال احداث هتل های چند ستاره و لوکس و یا ایجاد مجتمع های اقامتی لوکس هستیم، گفت: در طالقان به تبع ایجاد تعداد زیادی خانه های بوم گردی به احداث یک هتل پنج ستاره ارجحیت دارد زیرا در چنین منطقه جغرافیایی خوش آب و هوا که طبیعتی بکر دارد مردم بیشتر می خواهند از جادذبه های طبیعی لذت ببرند و در دل طبیعت باشند.
ترکاشوند با این توضیح که در راستای ایجاد اقامتگاه ها و خانه های بوم گردی تسهیلات خوبی به افرادی که در این طرح مشارکت کنند، واگذار می شود، افزود: در این زمینه وام های با بهره ۴ و ۸ درصد در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
نظر شما