۲۴ فروردین ۱۳۸۶، ۱۱:۰۲

رئیس و معاون دانشگاه بوعلی همدان خبر دادند :

تاسیس دانشکده شیمی دانشگاه بوعلی همدان / 47 درصد پوشش خوابگاهی در دانشگاه بوعلی همدان

تاسیس دانشکده شیمی دانشگاه بوعلی همدان / 47 درصد پوشش خوابگاهی در دانشگاه بوعلی همدان

تأسیس دانشکده شیمی دانشگاه بوعلی همدان در سال جاری، بهره برداری از دانشکده گیاهان دارویی این دانشگاه طی 2 سال آتی و حضور دانشگاه بوعلی همدان در میان 13 دانشگاه ایرانی برتر دانشگاههای جهان اسلام از اخبار این دانشگاه است.

به گزارش خبرنگار مهر، اردشیر خزایی - رئیس دانشگاه بوعلی همدان روز گذشته در مراسم افتتاحیه نشست سراسری شوراهای صنفی دانشجویان در این دانشگاه ضمن اعلام این اخبار گفت: وضعیت فعلی دانشگاه بوعلی همدان از نظر تحقیقات مطلوب است.

وی از راه اندازی مقطع کارشناسی رشته حسابداری، مقطع کارشناسی ارشد رشته های تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش، زیست شناسی گرایش فیزیولوژی گیاهی و توسعه اقتصادی و برنامه ریزی و دوره های دکتری زیست شناسی و خاکشناسی در سال 85 در دانشگاه بوعلی همدان خبر داد و گفت: مقاطع کارشناسی ارشد رشته های حشره شناسی و حقوق و یک دوره دکتری شیمی کاربردی در دانشگاه بوعلی همدان برای سال 86 راه اندازی می شوند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بوعلی همدان نیز سال 86 را سال عمرانی در حوزه فعالیت های دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه خواند و عنوان کرد: دانشگاه بوعلی همدان 47 درصد پوشش خوابگاهی دارد و دانشجویان در 12 خوابگاه دولتی و 20 خوابگاه خصوصی با نظارت دانشگاه ساکن هستند.

سید مرتضی هزاوه ای افزود: المپیاد نهم ورزشی دانشجویان کشور در تابستان 87 در دانشگاه بوعلی همدان برگزار می شود و در این راستا مقدماتی تأمین می شود. طرح مجتمع خوابگاهی جدید به ظرفیت 300 نفر، استخر دانشگاه و مجتمع فرهنگی هنری دانشگاه در دست اقدام است.

وی همچنین به کاهش ناهنجاری در میان دانشجویان دانشگاه بوعلی همدان با فعالیت های مرکز مشاوره دانشجویی اشاره کرد.

شورای صنفی ؛ بازوی اجرایی مسئولین دانشگاه !

به گزارش مهر، رئیس دانشگاه بوعلی همدان که در افتتاحیه نشست سراسری شوراهای صنفی دانشجویان در این دانشگاه سخن می گفت، اظهار داشت: دانشگاه محل تولید علم است. اعضای شورای صنفی دلسوزانه با دانشگاه کار می کنند و وارد مسائل سیاسی هم نشده اند. شورای صنفی در امور خوابگاهها، سلف سرویس و مسائل مختلف به عنوان بازوی مشورتی دانشگاه عمل کرده است. امید است کلیه شوراهای صنفی تعامل کاملی در راستای رفع مشکلات با دانشگاهها داشته باشند.     

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بوعلی همدان نیز گفت: دانشگاهها با استفاده از کلیه تشکلهای دانشجویی می توانند به سمت بهینه سازی روند دانشگاهها حرکت کنند. اگر مدیران به ظرفیتی که تشکلهای دانشجویی با نگرش آتیه گرایانه و بدون چشمداشت مادی در اختیار دانشگاهها قرار داده اند، بی توجهی کنند، شاید نتوانند در امور دانشگاه با توفیقاتی که اکنون شاهد هستند، مواجه باشند.

سید مرتضی هزاوه ای شوراهای صنفی را حلقه واسط مستحکم میان دانشجویان و مدیران دانشگاه و پل ارتباطی خوبی در انتقال خواسته های دانشجویان به مسئولین دانست و گفت: شوراهای صنفی از منافع و حقوق دانشجویان حفاظت می کنند و مشارکت دهنده خوبی برای بسیج امکانات جهت رفع مشکلات دانشگاه هستند. شورای صنفی دانشگاه بوعلی همدان نیز بازوی اجرایی مسئولین دانشگاه شدند.

وی افزود: فعالیت در تشکلهای دانشجویی ضمن اینکه فعالیتی گروهی است و در تقویت روحیه جامعه پذیری سیاسی، تعاون، همفکری، تمورین تحمل، تساهل و مدارا موثر است، کمک می کند تا روند بهینه سازی اوقات فراغت دانشجویان و آگاهی های اجتماعی سیاسی آنها ارتقا پیدا کند، پویایی و تحرک به دانشگاهها تزریق شود و زمینه ساز شکل گیری نهادهای مدنی در داخل و خارج دانشگاه شود.

کد خبر 469501

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha