۲۵ فروردین ۱۳۸۶، ۱۷:۴۳

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران:

سال گذشته 70 پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران به بهره برداری رسید

در حال حاضر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به همراه ستادهای مدیریت بحران مناطق 22 گانه به عنوان الگویی جهت استقرار این ساختار در سایر شهرستانها و شهرهای کشور به ویژه استانهای معین تهران مطرح هستند و از همین رو باید طرحها و برنامه ها به بهترین شکل ارائه شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان این نکته در نشست مسئولان هماهنگی ستادهای مدیریت بحران مناطق 22 گانه ، گفت: فعالیتهای ستادهای مدیریت بحران مناطق باید برای شهروندان ملموس باشد، تا آنان احساس کنند که مقوله مدیریت بحران پویاست و حرکتهای جدید آغاز شده است، در این صورت نگاه مردم به ایمنی، مقاوم سازی و شیوه های پیشگیری و آمادگی در برابر حوادث کوچک و بزرگ متحول می شود و زمینه ایجاد گروه های داوطلب در محلات و شکل گیری ساختار مدیریت بحران در مجمتمع های مسکونی و تجاری و سایر اماکن عمومی فراهم می شود.

دکتر مازیار حسینی ، سال 85 را با توجه به عدم رخداد حوادث بزرگ، ایجاد تناسب میان سازمان و اجزاء، برگزاری موفق ششمین مانور مدیریت بحران و افتتاح بیش از 70 پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران، سالی مطلوب خواند و گفت: در جریان ششمین مانور مدیریت بحران شهر تهران با توجه به سه عنصر مخفی بودن زمان، مکان و نوع حادثه، ظرفیت های مقابله و پاسخگویی به صورت واقعی در برابر نیازهای ایجاد شده در شرایط بحرانی سنجیده شد و از این رو با وجود برخی کاستی ها، بهترین مانور اجرا شده تاکنون به شمار می آید.

وی همچنین افتتاح پایگاههای پشتیبانی مدیریت بحران نواحی را نقطه عطفی در مسیر تقویت ساختار مدیریت بحران شهر تهران توصیف کرد.

حسینی ادامه داد: این پایگاهها سرمایه بزرگی برای شهر تهران است که ظرف مدت کوتاهی احداث شده و در سال جدید باید به تجهیز و بهره برداری مطلوب و عملیاتی شدن این پایگاهها پرداخت. در واقع کارهای زیربنایی انجام شده و اکنون زمان برنامه ریزی برای استفاده مطلوب این پایگاه فرا رسیده است و مدیریت بحران این پایگاهها آشنا شده اند و به همین نسبت انتظارشان برای دریافت خدمات بیشتر خواهد شد.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، تهیه و ابلاغ دستورالعمل بهره برداری این پایگاه ها درشرایط عادی و ویژه را پیش از افتتاح این مجموعه ها گامی مهم در نهادینه سازی و تثبت کارکرد این مجموعه و حرکتی در مسیر ایجاد فرهنگ مستند سازی و قانون محوری در حوزه شهری خواند که ریشه در بهره گیری از مدیریت دانش محور دارد.

وی همچنین با اشاره به متفاوت بودن بافت شهری و نیز متنوع بودن مخاطرات شهری در مناطق 22 گانه توصیه کرد: ستادهای مدیریت بحران در هر منطقه در سال جدید به شناسایی مخاطرات ویژه منطقه خود بپردازند و در جهت کاهش خطرپذیری و آمادگی برای پاسخگویی به نیازهای منطقه با رویکرد محله محوری گام بردارند.

حسینی گفت: ستادهای مدیریت بحران مناطق باید به عنوان یک نهاد نوبنیاد و متکی بر مدیریت دانش محور در تقویت چهار رکن: سخت افزار، نرم افزار، نهاد افزار و مغزافزار سیستم به صورت هم زمان و همه جانبه حرکت کنند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، حفظ نیروی انسانی کارآمد و با تجربه را مهم ترین و با ارزش ترین سرمایه مدیریت بحران خواند و گفت: نیروهای آموزش دیده، با تجربه، آشنا و آگاه به کار باید در ساختار مدیریت بحران شهر تهران حفظ شوند، همچنین توجه مدام به صرفه و صلاح شهروندان باید به عنوان یک رکن همواره در مدیریت بحران مورد توجه قرار گیرد چرا که حفظ جان شهروندان اولویت کار ما است.

کد خبر 470211

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha