سردار محسن کریمی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان مرکزی مفتخر است که علاوه بر اینکه زادگاه معمار کبیر انقلاب می باشد، از جمعیتی بالغ بر شش هزار و ۲۰۰ شهید، ۱۶ هزار جانباز و نزدیک به یک هزار و ۷۰۰ آزاده و ۷۰ هزار رزمنده برخوردار است.
وی ادامه داد: استان مرکزی در برگزاری یادواره های شهدا، جزو استان های برتر کشور است و همواره در راستای دفاع از ارزشهای انقلاب و جامعه می کوشد. این استان در دوران دفاع مقدس در بحث فراهم سازی ادوات و تجهیزات جنگی، وسایل مهندسی و اجرای ۸۰ پروژه مهندسی در عملیات ها تاثیرگذار بوده است.
سردار کریمی بیان کرد: با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب که «بی نام امام خمینی (ره) این انقلاب در هیچ جای دنیا شناخته شده نیست»، بر موضوع تبیین و ترویج تفکرات حضرت امام و اصول مدنظر ایشان برای ادامه راه انقلاب توسط مقام معظم رهبری تاکید شده است.
برای ادامه مسیر بیش از هر زمان به شناخت تفکر امام راحل و اصول حرکت ایشان نیاز داریم و «کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و شش هزار و ۲۰۰ شهید استان مرکزی» که مهرماه سال جاری برگزار می شود، بهانه ای برای بررسی و تبیین این قبیل مسایل است تا به ابعاد شخصیت و نهضت امام (ره) بپردازیموی ادامه داد: برای ادامه مسیر بیش از هر زمان به شناخت تفکر امام راحل و اصول حرکت ایشان نیاز داریم و «کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و شش هزار و ۲۰۰ شهید استان مرکزی» که مهرماه سال جاری برگزار می شود، بهانه ای برای بررسی و تبیین این قبیل مسایل است تا به ابعاد شخصیت و نهضت امام (ره) بپردازیم.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار کرد: از اهداف این کنگره عمق بخشی، توسعه دادن و بیان دیدگاه های امام راحل و دستاوردهای مهم انقلاب است و البته نقش رسانه ها در ارایه و تبیین این امر اثرگذار به شمار می رود.
سردار کریمی گفت: برگزاری این کنگره پایان راه نیست و هنوز در ابتدای راه قرار داریم. پس از اجلاسیه نهایی کنگره قرار نیست که این امر مهم به پایان برسد بلکه اجلاس آغاز کار تبیینی و ترویجی می باشد.
وی عنوان کرد: در برگزاری کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و شش هزار و ۲۰۰ شهید استان به دنبال کار تبلیغی نیستیم، این کار با همکاری مردم و بخش های مختلف مردمی آغاز شده و سعی داریم مفاهیم مذکور در جریان برگزاری کنگره برای نسل جوان تبیین شود.
سردار کریمی اظهار کرد: در ارتباط با برگزاری این کنگره استفاده از تمامی ظرفیت های استان مدنظر است، برای مثال در بخش هنری از همکاری هنرمندان استان استفاده شده به طوری که ۸۰ تئاتر خیابانی در ۱۰ روز اول مهر ماه سال جاری قبل از برگزاری کنگره نهایی بر روی صحنه می رود.
وی افزود: کارهای فرهنگی کنگره از مهر ماه سال گذشته آغاز شده، به طور مثال یک هزار و ۲۰۰ نفر در موضوعاتی همچون برپایی گروه سرود، تهیه روزنامه های دیواری و ... مشارکت داشتند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تاکید کرد: در برگزاری این کنگره ملی سعی شده است با توجه به شرایط اقتصادی موجود، هزینه ها به حداقل کاهش پیدا کند و از مشارکت مردمی بهره بگیریم.
نظر شما