۲۷ فروردین ۱۳۸۶، ۱۲:۴۳

مدیر طرح جامع کاهش آلودگی هوا:

پیگیری مسئولان برای جلوگیری از تردد وسایل نقلیه دودزا جدی نیست

پیگیری مسئولان برای جلوگیری از تردد وسایل نقلیه دودزا جدی نیست

اگرچه اجرایی شدن قانون جلوگیری از آلودگی هوا (مصوب اردیبهشت سال 74 مجلس شورای اسلامی) برای جلوگیری از تردد وسایل نقلیه دودزا ضروری بوده اما این قانون تا کنون به طور جدی پیگیری نشده است.

دکتر فتح الله امی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پیشرفته ترین قانون برای جلوگیری از آلودگی هوا را در کشور داریم اما علت بر جای ماندن وضعیت قبلی آلودگی هوا و نیز افزایش روز افزون آن، جدی نگرفتن اجرای این قانون از سوی مسئولان بخشهای مربوطه است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد ما اجرای سرسختانه ماده 4 و 5 این قانون مبنی بر جلوگیری از تردد منابع متحرک آلاینده اعم از خودروهای سواری، موتورسیکلت و خودروهای باربری و مسافربری است ضمن اینکه هر گونه تردد این وسایل نقلیه مشروط به پرداخت جریمه های سنگین و توقیف آن ها شود.

مدیر طرح جامع کاهش آلودگی هوا با اشاره به اینکه طرح مذکور می بایست در سراسر کشور به اجرا درآید، خواستار اجرای حداقلی آن در 8 شهر آلوده شامل تهران، کرج، اراک، اصفهان، شیراز، اهواز، تبریز و مشهد شد.

امی افزود: در صورتی که از حرکت خودروهای دودزا در این شهرها جلوگیری شود می توان امیدوار بود که روند مناسبی برای کاهش آلودگی هوای کشور برگزیده شده است.

وی در رابطه با اجرای طرح محدوده ترافیک در شهرهای آلوده کشور ابراز عقیده کرد: این گونه طرحها، مدیریتی بوده و نوع داروی مسکن برای کوتاه مدت است اما کارساز نیست کما اینکه نتیجه اجرای آن در تهران آن طور که باید و شاید قابل طرح نیست.

مدیر طرح جامع کاهش آلودگی هوا همچنین اظهار کرد: اصلی ترین راهکار برای کاهش سهم 89 درصدی منابع آلاینده متحرک در کشور این است که فقط خودروهای دارای استاندارد زیست محیطی و فاقد دودزایی اجازه حرکت داشته باشند و ما بقی نیز در صورت تردد متحمل جریمه های سنگین شوند ، در این صورت می توان انتظار داشت خودروهای دودزا به سرعت از چرخه تردد خارج شود.

کد خبر 471084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha