سید ناصر حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آموزشهای فنی و حرفهای بهعنوان یک عامل کلیدی در توسعه اقتصاد و اجتماع نقش دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه آموزشهای فنی و حرفهای تسهیلکننده امر اشتغال هستند از این رو بهطور مستقیم در اشتغال و اقتصاد و همچنین بازار کار نقش مهمی را ایفا میکند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک تصریح کرد: بیتردید تلفیق دانش با مهارت و خلاقیت، زمینهساز اشتغال مولد و پایدار توأم با کارآفرینی، تأثیر مهمی در رشد و توسعه اقتصادی و توانمندسازی منابع انسانی دارد.
وی گفت: توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در شرایط کنونی برای رشد اقتصادی کشور و به ویژه شتاب دهی به فرآیند تولید امری حیاتی است.
حسینی افزود: بی ترید در تمامی جوامع توسعهیافته و در حال رشد، بانوان در تمامی عرصهها و میادین فعالیتی جوامع در کنار آقایان، به عنوان یکی از بازوان پرتوان، کارگشا و مولد تأثیرگذار و نقشآفرین در جامعه هستند.
وی گفت: بانوان آگاه، توانمند، هدفمند و با تفکر اندیمشکی با برنامهریزی برای تحقق آمال و افقهای متصور برای فردایی روشنتر، گوی رقابت از رقیبان خود ربوده و نقشی بیبدیل از حضور خود در عرصههای مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را بر جای گذاشته است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک عنوان کرد: سهم ۳۰ درصدی بانوان کارآفرین اندیمشکی در تسهیلات فراگیر و اشتغال روستایی نشان از حضور موفق و چشمگیر آنان در حوزههای مختلف تولید و کار است.
وی تصریح کرد: امروزه بانوی کارآفرین اندیمشکی، جسورانه در حوزههای کشاورزی، صنایعدستی، صنعتی، دامپروری، مراکز خدماتی، آموزشگاههای علمی و فنی و حرفهای شاهد حضور شایان توجه و آنان در جامعه هستیم.
حسینی عنوان کرد: تولیدات بانوان هنرمند شهرستان اندیمشک در فرش دستباف، بافتههای داری، احرام بافی، حصیر و کپو بافی، ظرفهای سفالی، انواع البسه و پوشاک، تولید عرقیجات گیاهی با خواص درمانی، چرم دوزی، فعالیتهای آموزشی در حوزه صنایعدستی، فنی و حرفهای گواه دیگری بر نقش ارزنده و جایگاه ویژه بانوی کارآفرین اندیمشکی در توسعه و و در یک کلام، رشد و تعالی همهجانبه اندیمشک در آینده دارد.
نظر شما