به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ رضا همتی زاده صبح چهارشنبه در بازدید از محور ایلام-مهران گفت: حدود ۱۵۰ هزار نفر زائر طی چند روز گذشته از کشور خارج شده اند که بخشی با استفاده از حمل و نقل عمومی و بخشی نیز با استفاده از خودروهای شخصی به مرز مهران عزیمت کرده اند.
وی افزود: با هماهنگی های انجام شده با استان های معین ، موضوع تامین وسایل نقلیه عمومی برای جابجایی زائران عتبات عالیات حل شده و به میزان کافی خودروی عمومی به مرز مهران اعزام شده است.
رئیس پلیس راه استان ایلام ادامه داد: دارندگان خودروهای شخصی پس از بازگشت به کشور، قبل از شروع به رانندگی حتماً از وضعیت وسیله نقلیه خود اطلاع پیدا کرده و همچنین با استراحت کافی ادامه مسیر دهند.
همتی زاده گفت: وضعیت جاده های استان به ویژه مسیرهای حوزه شمالی استان بیشتر به صورت کوهستانی و پرپیچ و خم بوده لذا به صورت موکد به رانندگان توصیه می کنیم که با احتیاط و صبر و حوصله رانندگی کرده و از سبقت های نابجا و عجله و شتاب در رانندگی پرهیز کنند.
استقرار پلیس راه در مناطق حادثهخیز
رئیس پلیس راه ایلام ادامه داد: سال گذشته، با توجه به اعتبارات موجود استانی، اقدامات بسیار موثری برای اصلاح جادههای استان انجام گرفت، اما کافی نیست.
همتیزاده افزود: سال گذشته آشکارسازی ۲۶ نقطه پرتصادف برای پیشگیری از تصادفات رانندگی به وسیله علائم و تابلوهای هشداردهنده، خطکشی محورهای مواصلاتی و تعیین سهم عبور خودروها و همچنین نصب نیوجرسی برای جداسازی محورهای مواصلاتی به طول ۱۵ کیلومتر انجام شد.
وی بیان داشت: همچنین نصب علائم و تابلوها در طول محورهای مواصلاتی و احداث سرعتکاه به میزان ۴۵ مورد، رفع نقاط کور مسیر ایلام - مهران به میزان ۴۰ نقطه برای پیشگیری از وقوع تصادفات، شانهسازی مسیرهای مواصلاتی استان به طول ۵۵ کیلومتر از کاراهای دیگری بود که طی یک سال گذشته در محورهای استان انجام شد.
شناسایی نقاط حادثهخیز
همتیزاده اظهار داشت: با توجه به اینکه ۳۸۰۰ کیلومتر راه در کل استان وجود دارد، پوشش این میزان راه توسط واحدهای موجود پلیس راه به صورت محسوس و نامحسوس بسیار سخت است.
وی تصریح کرد: به ازای هر ۱۸۰ کیلومتر یک واحد گشت در محورهای استان مستقر است. استقرار در نقاط پرتصادف از دیگر اقداماتی است که در زمینه پیشگیری از وقوع تصادفات در استان انجام شده است.
رئیس پلیس راه ایلام ادامه داد: محور ایلام – مهران، با ۱۱ درصد کل تصادفات منجر به جرح و فوت، بیشترین تصادفات استان را به خود اختصاص میدهد، محور ایلام – درهشهر هم با ۷ درصد کل تصادفات، دومین محور پرتصادف استان است.
همتیزاده با بیان اینکه وجود جادههای پرپیچ و خم در استان کوهستانی ایلام سالانه به وقوع تصادفات متعددی منجر میشود، افزود: جادههای پرپیچ و خم و غیراستاندارد از عوامل اصلی وقوع تصادفات در این استان هستند.
وی گفت: طبق آخرین ارزیابی صورت گرفته در ۳ سال گذشته، جدیدترین نقاط حادثهخیز در محورهای مواصلاتی استان که ۶۸ مورد است، توسط پلیس راه و با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان احصا شده و رفع آنها در دستور کار قرار دارد.
وی بیان کرد: انسان، راه و وسیله نقلیه عوامل موثر در تصادفات هستند و بدون شک وضعیت هندسی و فنی راه به عنوان یکی از ارکان ترافیک نقش بسیار مهمی در وقوع تصادفات دارد.
همتیزاده افزود: تفاهمنامهای بین پلیس راه و دانشگاه علوم پزشکی ایلام در زمینه پیشگیری از وقوع تصادفات، تلفات و حوادث ناگوار جادهای، رسیدگی سریع به تصادفات جادهای و حضور پررنگ در نقاط پرتصادف و حادثهخیز به خصوص در ایام خاص امضا شده است.
نظر شما