۲۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۴۴

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران:

برنامه‌های تلویزیونی در راستای فرهنگ‌سازی دینی نیستند

برنامه‌های تلویزیونی در راستای فرهنگ‌سازی دینی نیستند

مشهد- جامعه تکالیفی را در ایفای درست نقش‌های زنانه دارد و به جای این برنامه‌های تلویزیونی که در راستای فرهنگ‌سازی دینی نیستند، باید در رسانه‌ها آموزش انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فهیمه فرهمندپور، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، عصر امروز در هفتمین نشست تبیینی گفتمانی «زن و خانواده» در اندیشه رهبر انقلاب که در محل سالن مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: اگر خانواده دچار تقدس‌زدایی شود، برای جامعه خطرساز است و خانواده در دیدگاه اسلام، مقدس و تجسم خداوند است.

وی با تاکید براینکه تنوع نقش‌های زنانه از نقش‌های مردانه بیشتر است، افزود: زنان به علت جزئی‌نگر بودنشان، می‌توانند همزمان در چند عرصه فکر کنند و تمرکزهای چندگانه داشته باشند.

این استاد دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت بیشتر نقش خانوادگی زن در دیدگاه رهبری، ابراز کرد: اینکه نقش خانوادگی زن دارای اولویت است، نشان دهنده نداشتن اولویت نقش اجتماعی آن‌ها نیست.

وی عنوان کرد: نیاز فرزند به مادر فراتر از نیاز مادی و خدماتی است که مادران نسبت به فرزنداشان دارند.

این مشاور خانواده در ادامه گفت: در خانواده‌های امروزی، تمام حقوق برای فرزندان و همه تکالیف بر عهده والدین است، که اصل دوگانه حق و تکلیف را مختل کرده و نظام خانواده را معیوب می‌سازد.

وی با بیان اینکه عنصر اصلی ایجاد و حفظ خانواده بر پایه بیانات رهبری، زن است، گفت: حدیث «بهشت زیر پای مادر است»، گویای این نیست که مادران حتما به بهشت می‌روند بلکه این حدیث بر بهشت بودن جایی که مادر برای ایفای نقش مادری‌اش قیام می‌کند تاکید دارد و اگر در سطح شهر بوی بهشت به مشام نمی‌رسد، باید گفت مادران جامعه کمی در ایستادن برای انجام وظیفه مادری خود کم گذاشته‌اند.

فرهمندپور با اشاره به اینکه جامعه تکالیفی را در ایفای درست نقش‌های زنانه دارد، ابراز کرد: به جای برنامه‌های تلویزیونی که حقیقتا در راستای فرهنگ‌سازی دینی نیستند، بایستی آموزش و فرهنگ‌سازی‌هایی در رسانه وجود داشته باشد.

این مشاور و روان‌شناس در ادامه تصریح کرد: آسیب‌شناسی، تقنین، نظارت، پیگیری و مداخله قضایی اموری است که باید در راستای آرامش‌بخشی به زن و خشونت علیه زنان در کشور صورت بگیرد چراکه بنا به تعبیر رهبری، «اگر قانون از زن دفاع نکند، ممکن است مرد نسبت به او تعرض کند».

وی مطرح کرد: مرکز زنان و خانواده در دولت دهم لایحه منع خشونت علیه زنان را به مجلس ارائه کرد که در مجلس ماند و در دولت یازدهم چیزهایی به این لایحه اضافه شد که خود ممکن بود منجر به ایجاد مشکلاتی شود ولی اکنون لایحه آرامش و امنیت زنان از سوی قوه قضائیه به دستگاه اجرایی ابلاغ شده که امید است در اجرا ثمربخش باشد.

فرهمندپور در ادامه بیان کرد: علی‌رغم اینکه از ابتدای انقلاب تا کنون تفاوت الگوی اشتغال مطرح شده است، زنان جامعه ما یا باید طبق الگوی اشتغال مردانه کار کنند یا قید کار کردن را بزنند.

وی در پایان اضافه کرد: والدین به جای تربیت فرزندان، آن‌ها را صرفا به اموری همچون نماز و حجاب، عادت می‌دهند و بر دانشگاه رفتن فرزندانشان تمرکز دارند.

کد خبر 4723238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha