۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۲۹

علی‌عسکری در دیدار نمایندگان مجلس:

رسانه ملی درگیر بازی‌های سیاسی نمی‌شود/ تحمل دستگاه‌ها بالا برود

رسانه ملی درگیر بازی‌های سیاسی نمی‌شود/ تحمل دستگاه‌ها بالا برود

رئیس سازمان صدا و سیما در جلسه‌ای با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر دوری از بازی‌های سیاسی و رویکرد انتقادی رسانه ملی از لزوم بالا رفتن تحمل دستگاه‌ها در مقابل نقد سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، عبدالعلی علی‌عسکری در نشست با اعضای فراکسیون دیپلماسی عمومی و منافع ملی مجلس که بعد از بازدید از استودیوهای شبکه العالم در دفتر ریاست سازمان گرد هم آمده بودند، بیان کرد: رسانه ملی به طور ۲۴ ساعته با ده‌ها شبکه رادیویی و تلویزیونی موضوعات و مسائل مردم را پیگیری می‌کند و البته معتقدیم در این زمینه تا نقطه مطلوب فاصله داریم و آنطور که باید مسائل و مشکلات مردم را بیان نمی‌کنیم.

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به تنوع و تعدد شبکه‌های رسانه ملی تأکید کرد: امید آفرینی به مردم، تبیین خدمات سه قوه و تحکیم امنیت ملی سیاست اصلی رسانه ملی است که به طور ۲۴ ساعته در صداوسیما بر اساس آن برنامه پخش می‌شود و البته ممکن است در میان پخش انبوه برنامه‌ها با این خط مشی، اشتباهات جزئی رخ دهد که این اشتباهات به هیچ وجه از نگاه ما پنهان نمی‌ماند و به موقع اصلاح می‌شود.

وی افزود: برای تولید هر بسته رسانه‌ای هم باید به منافع مردم و هم به مصالح کشور که موضوعات بسیار گسترده‌ای هستند توجه داشت و همین امر پیچیدگی کار را در رسانه بیشتر می‌کند.

تولید سریال‌ها و فیلم‌های انتقادی در نقد عملکرد دولت‌ها در دنیا، امری متداول استعلی عسکری با بیان اینکه اوضاع کشور در هر زمان اقتضائاتی دارد، گفت: ما راه نقد سازنده را در بیان مشکلات در پیش گرفته‌ایم و برای این امر روش نقد منصفانه را تدوین کرده‌ایم و بر آن اساس پیش می‌رویم. تولید سریال‌ها و فیلم‌های انتقادی در نقد عملکرد دولت‌ها در دنیا، امری متداول است. باید تحمل دستگاه‌ها را در کشور برای شنیدن نقد مشفقانه بالا برد ضمن اینکه رسانه ملی نیز باید دقتش را در بیان نقدها بالا ببرد و از روش‌های هنرمندانه به بهترین نحو استفاده کند. با این حال همه در رسانه باید اهل اخلاق و دین باشند و راه عدالت را در پیش گیرند که اگر بی‌عدالتی شود قابل جبران نیست.

وی با اشاره به برخی هجمه‌ها علیه رسانه ملی گفت: برخی بنا دارند با رسانه بازی سیاسی کنند و اگر رسانه ملی درگیر چنین بازی‌هایی شود از مأموریت اصلی خود باز خواهد ماند و ما ضمن رصد فضای رسانه‌ای و سیاسی کشور مهمترین دغدغه‌مان این است که درگیر چنین بازی‌های سیاسی نشویم.

رئیس سازمان صداوسیما از دسیسه دشمن برای تخریب رسانه ملی در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و ضربه زدن به نظام اشاره و عنوان کرد: رسانه‌های نظام سلطه مثل گرگی درنده درصدد حمله به افکار عمومی ما بودند تا به رویای براندازی نظام جمهوری اسلامی تحقق بخشند و ما در رسانه ملی با همان ابزار دشمن که رسانه بود توانستیم ذیل دیدگاه‌ها و منویات مقام معظم رهبری و همت و هوشیاری مردم سکان هدایت افکار عمومی را در دست بگیریم و رویای باطل دشمن را با تبیین خدمات چهل ساله انقلاب و تشریح دسیسه‌های دشمن برای ناامید کردن مردم، نقش بر آب کنیم.

رسانه ملی از محبوب‌ترین دستگاه‌هاست

علی عسکری با تأکید بر اینکه رسانه ملی یکی از ارکان مهم امنیت ملی است گفت: اکنون رسانه ملی با وجود تمام محدودیت‌های مالی و مشکلات، قریب به ۸۰درصد مخاطبان را پای خود می‌نشاند و همواره به عنوان مهم‎‌ترین دستگاه هدایت افکار عمومی‌ شناخته می‌شود و از محبوب‌ترین دستگاه‌ها بر اساس نظر سنجی‌های مختلف است.

وی جلب رضایت گروه‌های مختلف مردم با تنوع قومیت‌ها و سلائق و عقاید گوناگون را کاری سخت خواند که رسانه ملی تلاش می‌کند آن را محقق کند.

بودجه رسانه ملی یک چهارم بودجه یک شبکه غربی

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به پشتوانه عظیم مالی رسانه‌های نظام سلطه از بودجه اندک صداوسیما در مقابل غول‌های رسانه‌ای دنیا یاد کرد و گفت: رسانه ملی با بودجه‌ای کمتر از یک چهارم فقط یک شبکه غربی به مدد تلاش‌های فداکارانه کارکنانش در مقابل صدها شبکه ضد انقلاب ایستاده است. کشور ما به برکت رهنمودهای مقام معظم رهبری به قدرتی بزرگ در منطقه بدل شده است که اصرار روسای جمهور کشورهای مختلف برای دیدار با رئیس جمهوری اسلامی ایران در اجلاس اخیر سازمان ملل نشانه‌ای کوچک از این اقتدار بود.

دکتر علی عسکری در پایان پخش ده‌ها فیلم و سریال از شبکه‌های ملی، فراملی و استانی و پخش سه سریال جدید از شبکه‌های سراسری را کاری سخت دانست که با وجود همه محدودیت‌های مالی و هجمه شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی‌رها شده و در اختیار دشمن، به انجام رسیده است.

شبکه‌های برون مرزی پرچمدار نظام جمهوری اسلامی در عرصه جنگ نرم

پیمان جبلی نیز در این نشست با ارائه گزارشی جامع از مأموریت‌های شبکه‌های برون مرزی گفت: شبکه‌های برون مرزی در خط مقدم جنگ نرم ایستاده‌اند و در صحنه رقابت با شبکه‌های خارجی تلاش می‌کند.

معاون برون‌مرزی از ۳۲ شبکه رادیویی و ۱۴ شبکه تلویزیونی این معاونت یاد کرد که برخی از شبکه‌های رادیویی آن قدمتی بیش از ۷۰ سال دارند و در چند حوزه، قاره‌های آمریکا، اروپا، آسیا، افریقا و اقیانوسیه را پوشش می‌دهند.

وی گفت: با توجه به رشد تکنولوژی به تدریج رادیوهای برون‌مرزی به سمت اینترنتی و چند رسانه‌ای شدن پیش می‌روند و سعی می‌کنیم از شبکه‌های اجتماعی نیز در این مسیر بهره ببریم.

جبلی از رویکرد خبری سیاسی شبکه‌های پرس‌تی‌وی، هیسپان‌تی‌وی و العالم یاد کرد و گفت: دیگر شبکه‌های تلویزیونی برون مرزی علاوه بر رویکرد خبری رویکرد متنوع تری از جمله پخش سریال‌ها و فیلم و برنامه‌های کودک به زبان‌های مختلف دارند.

جبلی گفت: برای اولین بار شبکه‌ای با زبان هوسا که ویژه غرب آفریقاست با توجه عمق نفوذ راهبردی و علاقمندی به پیام انقلاب اسلامی در قاره آفریقا راه‌اندازی کردیم که با توجه به محدودیت های مالی سازمان فعلا بر بستر اینترنت برنامه پخش می‌کند.

 العالم سوری نیز از دیگر شبکه‌های برون مرزی بود که جبلی از آن به عنوان اولین شبکه رسانه ملی یاد کرد که تشکیلات آن از صفر تا صد در خارج از ایران ایجاد شده است.

انتقادات و مطالبات نمایندگان مجلس نسبت به صداوسیما

اعضای فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی نیز در این نشست به بیان دیدگاه‌هایشان در خصوص رسانه ملی پرداختند.

قدردانی از تولید سریال بانوی سردار و عملکرد خوب شبکه‌های برون مرزی خصوصا شبکه الکوثر که مطابق موازین اسلامی‌به تبیین احکام برای مردم دنیا می‌پردازد نیز از جمله موضوعاتی بود که در این نشست بیان شد.

در این نشست بیش از بیست تن از نمایندگان عضو در این فراکسیون از طیف‌های متفاوت فکری در مجلس از انتقاداتشان به برخی برنامه‌های رسانه ملی گفتند و خواستار تعامل بیشتر برنامه‌سازان صداوسیما با نمایندگان طیف‌های مختلف خانه ملت شدند.

کد خبر 4733209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha