۹ مهر ۱۳۹۸، ۹:۴۰

خجسته:

الحاق روستاها به شهر همدان نباید به نارضایتی اجتماعی تبدیل شود

الحاق روستاها به شهر همدان نباید به نارضایتی اجتماعی تبدیل شود

همدان - نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: الحاق ۴ روستا به شهر همدان باید برای روستاییان آورده داشته باشد و نباید الحاق روستاها به همدان به یک نارضایتی اجتماعی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر خجسته شامگاه دوشنبه بنا به درخواست مردم روستای «علی آباد» همدان در این روستا حضور یافت و از نزدیک دغدغه‌های مردم را در خصوص الحاق این روستا به شهر  بررسی کرد.

در این نشست روستاییان موارد از قبیل عدم تغییر و تحول و تعیین تکلیف موضوع و ورود پلیس ساختمان برای برخورد با ساخت و سازها علی رغم تحویل نگرفتن روستا، عدم اجرایی شدن خدمات مانند جمع آوری پسماند و نداشتن امکانات اولیه در مدارس این روستا و نگرانی شدید مردم برای از دست رفتن اندک امکانات روستایی مانند بیمه و نابودی دامداری و کشاورزی در آینده نزدیک را عنوان کردند.

مردم این ۴ روستا که به شهر الحاق شده در بی‌خبری مطلق و نگرانی شدید از آینده این الحاق به سر می‌برند خجسته با اشاره به اینکه از ابتدا گفته ایم که طرح الحاق روستاها به شهر آسیب‌شناسی شده و با برنامه‌ریزی صورت گیرد که کمترین آسیب و بیشترین منافع را برای مردم ایجاد کند، گفت: متاسفانه مردم این ۴ روستا که به شهر الحاق شده در بی‌خبری مطلق و نگرانی شدید از آینده این الحاق به سر می‌برند و این موضوع در موقعیتی که مردم با شرایط سخت اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند نه مورد قبول است و نه انسانی است.

وی افزود: در ابتدا هم از مسئولین خواستیم که این موضوع سلیقه‌ای و تنها دلیل برای افزایش تعداد جمعیت نباشد و با بررسی‌های کارشناسی دقیق و در نظر گرفتن مباحث فرهنگی و اجتماعی و استفاده از نظرات اساتید علوم پایه و جامعه‌شناسان دانشگاهی تصمیم‌گیری شود اما نباید فراموش شود که بعد از تصویب، اجرایی کردن آن هم چندین برابر بررسی‌های همه جانبه نیاز دارد تا آسیبی را متوجه مردم این روستاها نکند.

خجسته با اشاره به تاریخچه ادغام روستاهای خضر و دیزج به شهر افزود: مسئولین مستقیم این موضوع باید بی واسطه در بین مردم این روستا برای تنویر افکار عمومی و اطلاع رسانی حضور پیدا کرده و برنامه‌ریزی تغییر و تحول را با یک استراتژی مناسب عنوان کنند تا آسیبی به مردم وارد نشود.

وی افزود: مردم این روستاها اغلب به کشاورزی و دامداری مشغول هستند و نخواهیم پذیرفت که اراضی آنها مورد تعرض و یا اقتصاد مردم این روستاها تحت شعاع قرار گیرد و باید برنامه ریزی مسئولین برای اجرایی شدن درست این موضوع انجام و برای آن چاره‌ای سنجیده شود.

مردم از  آینده مجهول این الحاق به شدت ابراز نگرانی می‌کنند

خجسته در بخش دیگری از سخنانش با اشاره اینکه در حال حاضر مردم ناراحت هستند و از آینده مجهول این الحاق به شدت ابراز نگرانی می‌کنند، گفت: باید پاسخ سئوالات روستاییان داده شود آن هم با حضور مسئولین مستقیم در بین مردم منطقه و این جواب ها تکلیف آینده بیمه روستاییان، دامداری، اراضی و ساخت و ساز را مشخص کند.

وی گفت: در حال حاضر شورا و دهیار مسئولیت اصلی را در این روستاها به عهده دارند و بنیاد مسکن متولی ساخت و ساز و تعیین محدوده روستاها بوده اما بر اساس اظهارات مردم در این چند روز پلیس ساختمان بدون هماهنگی با دهیار به پروژه‌های مردم مراجعه و از ساخت و ساز جلوگیری کرده در شرایطی که هیچ تغییری صورت نگرفته و روستا به شهرداری تحویل نشده است

خجسته گفت: باید مسئولین امر هر چه سریعتر ضمن اطلاع رسانی مناسب و دقیق به مردم و جلوگیری از یک نارضایتی اجتماعی برنامه ریزی عقلانی و مناسبی را برای تغییر و تحویل روستاها به شهر انجام دهد و در این راه تمامی تصمیم گیری ها در حضور نمایندگان مردم در شورای اسلامی روستا و دهیار صورت پذیرد تا نقطه نظرات مبتنی بر واقعیت ها باشند.

کد خبر 4733596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسینی IR ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
      0 0
      متاسفانه الحاق روستا به شهر فقط هزینه ای است که روستائیان بابت کلانشهر پرداخت می کنند بدون فراهم شدن زیرساختهای لازم در روستاها