به گزارش خبرنگار مهر، مهندس علی نوروزی پیش از ظهر امروز در جلسه برنامه ریزی احیای بافت های فرسوده بیرجند افزود: با تحقق این امر فاصله برای خرید مسکن حذف و توسعه فرهنگ پس انداز محقق خواهد شد.
وی یادآور شد: تا کنون بالغ بر 160 هکتار از بافتهای فرسوده بیرجند با همکاری سازمان مسکن و شهر سازی استان شناسایی شده که در مرحله اول 10 هکتار از آن در طرح فرزان نوسازی می شود.
رئیس هیئت مدیره شرکت عمران و مسکن سازان خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: با اجرای پروژه فرزان شهروندان محدوده تعیین شده می تواند با حداقل موجودی در پروه سهیم باشند.
نوروزی ، اظهار داشت: طرح فرزان با پیش بینی 3 سال و نیم از شروع تا پایان کار مجموعه معماری زیبایی را در شهر بیرجند پدید خواهد آورد.
در ادامه این جلسه استاندار خراسان جنوبی رشد جمعیت شهری ،توسعه زیرساختها و تامین امکانات آسان برای توسعه اقتصادی استان را مهم ترین دلایل بهسازی بافت های فرسوده عنوان کرد و افزود: برآورد اجمالی از سرشماری نفوس مسکن ،رشد جمعیت شهری در خراسان جنوبی را با پنج درصد اولین رشد کشور نشان داده است به همین دلیل ضروری است در امر ساخت و ساز مسکن اهتمام جدی صورت گیرد.
سید صولت مرتضوی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی بر روی کمربند زلزله واقع شده است اظهار داشت: پرداختن به بازسازی بافتهای فرسوده از اولویت های این استان است .
نظر شما