به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی ظهر امروز در نشستی با خبرنگاران به تشریح فعالیت های صورت گرفته در فرآیند انتخاب و معرفی کارگران و گروه های کار نمونه پرداخت و افزود: همه ساله کارگران خلاق به عنوان کارگران نمونه معرفی می شوند تا زمینه های خلاقیت و کارآفرینی ایجاد و گسترش یابد.
معاون امور فرهنگی واجتماعی وزارت کار تصریح کرد: امسال در انتخاب کارگر نمونه شاهد حضور یک خانم به عنوان کارگر نمونه کشور با داشتن مدرک کارشناسی ارشد مکانیک هستیم .
طاهایی، در ادامه با اشاره به اینکه در 18 سال برگزاری همایش کارگران نمونه همواره بیش از 30 درصد کارگران برگزیده دارای مدارک تحصیلی کاردانی به بالا بودند تصریح کرد: در فرایند انتخاب کارگران نمونه از 208 نفر از کسانی که پرونده آنان امسال ارسال شده بود جزو زنان بودند که در مجموع دو نفر از آنان جزو 21 نفر از کارگران نمونه کشوری انتخاب شدند.
این مقام وزارت کار و امور اجتماعی در ادامه با اشاره به درخواست مسوولان وزارت کار از رئیس جمهور مبنی بر تعدیل شرایط و آسان سازی دریافت سهم ترجیحی گفت: تا بیش از این بر اساس آیین نامه تا مبلغ 1 میلیون به صورت 5 ساله و با حداقل پیش پرداخت 20 درصد از کل مبلغ سهام این اوراق واگذار می شد که از این به بعد این میزان با موافقت رئیس جمهور به 10 میلیون تومان و به مدت زمان 10 ساله و بدون پیش پرداخت تغییر یافت.
در روز جهانی کارگر هیچ کارفرمایی نمی تواند کارگرش را به کار وادارد
همچنین درادامه این نشست فرشباف معاون برنامه ریزی منابع انسانی و توسعه کارآفرینی وزارت کار نیز با تاکید بر اینکه اندیشه کارآفرینی باید در جامعه گسترش یابد افزود : همزمان با نو شدن اندیشه ها و کار ، اندیشه برتر جایگزین اندیشه گذشته می شود.
فرشباف گفت : بیشترین گروه کار آفرین در دنیا در سنین25 تا 43 سال هستند و این در حالی است که بیش از 50 درصد از درآمد دنیا توسط نیروهای کار آفرین تامین می شود.
فرشباف بر نیاز حداقلی آموزش کار آفرینی در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه بهمن ماه سال گذشته دانشکده کار آفرینی در دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تاسیس شد.
وی درادامه تصریح کرد: هم اکنون دفاتر کار آفرینی در 25 سازمان برای شناسایی کار آفرینان و هدایت و پشتیبانی شغلی آنان راه اندازی شده است.
در پایان این برنامه طاهایی در پاسخ به سئوال خبرنگاری پیرامون تعطیلی و یا باز بودن محل های کار در روز جهانی کارگر ( 11 اردیبهشت ) گفت: اول ماه اردیبهشت بر اساس ماده 63 قانون کار جزو تعطیلی های جامعه کارگری محسوب می شود و هیچ کارفرمایی نمی تواند کارگرش را در این روز به کار وادارد.
وی همچنین هر گونه تغییر در برنامه تجمع های روز کارگر را مرتبط با تشکل ها و سازمان های مرتبط با این قضیه در ارتباط با صدور مجوز دانست.
نظر شما