پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۴:۴۱

سرپرست مرکز مداخله در بحران :

هزینه های زیاد درمان و طرد خانواده ها مهمترین مشکل بیماران TS است

بر اساس برآوردهای انجام شده 4 هزار بیمار TS دارای اختلال هویت جنسی در کشور وجود دارد که از این تعداد فقط 200 نفر آنها در مرکز مداخله در بحران سازمان بهزیستی دارای پرونده هستند و خدمات و مشاوره دریافت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم حسینی سرپرست مرکز مداخله در بحران در نشست خبری که امروز با حضور نمایندگان نیروی انتظامی، قوه قضائیه و سازمان بهزیستی و تعدادی از بیماران دارای اختلال هویت جنسی در این مرکز برگزار شد، افزود :  سازمان بهزیستی دو سوم هزینه های درمان بیماران TS را پراخت می کند اما این افراد به جز پرداخت هزینه ها نیاز به مشاوره و حمایتهای اجتماعی دارند .

وی با اشاره به این که مرکز نواب تنها مرکزی است که افراد TS به آن مراجعه می کنند ، خاطر نشان کرد : در حال حاضر 200 نفر از بیماران به این مرکز مراجعه و دارای پرونده هستند که هفته ای یک بار با حضور مشاور برای آنها جلسه تشکیل خواهد شد .

وی گفت : بیماران TS بیماران روانی هستند که روحشان با جسمشان همخوانی ندارد و باید به آنها با انجام مشاوره کمک کرد ، در حالی که برخورد خانواده ها مانع مراجعه آنان به روانشناس می شود . بیشترین مراجعات به این مرکز از شهرهای شمالی کشور - گیلان و مازندران- است.

مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور بانوان نیز در این نشست گفت : سازمان بهزیستی متولی درمان این افراد نیست و باید وزارت بهداشت و قوه قضائیه به عنوان متولیان آنان در زمینه ساماندهی وهمچنین انجام عمل جراحی همکاریهای لازم را داشته باشند تا مشکلات حقوقی این بیماران برطرف شود.

نسترن کیان نوش با اشاره به این که فقط 4 جراح متخصص در این زمینه در کشور وجود دارد ، افزود : به دلیل نبود پزشک متخصص عمل جراحی این بیماران ناموفق انجام می شود ، به طوری که اکثر آنان پس از عمل ناراضی هستند.

وی تعداد عمل جراحی مورد نیاز این بیماران را 26 عمل دانست و خاطر نشان کرد : لازم است وزارت بهداشت به عنوان متولی بخش درمان یک تیمی از پزشکان را برای آموزش در این زمینه به خارج از کشور اعزام کنند و یا گروهی از پزشکان متخصص را برای انجام عمل جراحی به ایران دعوت کند تا دیگر شاهد انجام جراحیهای ناموفق نباشیم.

وی در خصوص مشکل حقوقی بیماران TS گفت : پس از تغییر جنسیت، در شناسنامه این افراد اسم قبلی آنها ثبت می شود و این امر برای آنان مشکلات بسیاری در زمینه کار و ازدواج فراهم می کند به همین دلیل باید با ارائه راهکار قانونی قوه قضائیه در این زمینه اقدام کند.

مشاوررئیس سازمان بهزیستی با اشاره به این که طرد از خانواده مهمترین مشکل این بیماران است، تاکید کرد : باید با فرهنگ سازی در جامعه نگرش خانواده ها را نسبت به این بیماران و همچنین نحوه برخورد با آن تغییر داد .

زمان پور رئیس دفتر زنان و کودکان قوه قضائیه نیز گفت : تمامی مشکلات این بیماران که مربوط به قوه قضائیه است انعکاس و پیگیری می شود و امیدواریم بتوانیم در مورد رفع مشکلات حقوقی این بیماران با همکاری سازمان بهزیستی اقدام موثری انجام دهیم . 

بیماران دارای اختلال هویت جنسی TS نیز در این نشست مشکلات خود را مطرح کردند که هزینه های بالای درمان، مشکلات مالی، برخورد نامناسب خانواده ها و اجتماع ، عدم وجود پزشک جراح متخصص در کشور و ... از مهمترین مشکلات این افراد بود.

کد خبر 474187

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha