به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید حلمی ظهر امروز در جمع دانشجویان شاهد و ایثار گر در محل نماز خانه ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: ما باید به دنبال تولید علم و کاربردی کردن آن باشیم تا تحصیل کرده ها بتوانند در حل مشکلات جامعه مشارکت کنند.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه امروز 80 درصد تحقیقات در جامعه کاربردی ندارد و تنها برای عرضه در مجامع بین المللی و کسب وجهه و اعتبار انجام می شوند در حالیکه می توان با کاربردی کردن تحقیقات در راستای حل معضلات جامعه گام برداشت.
وی ابراز امیدواری کرد: با تلاش جوانان به خصوص جوانان خانواده شاهد و ایثار گر شاهد تولید علم برای گشایش مشکلات جوانان مسلمان باشیم.
حلمی افزود: آنچه به عنوان مالکیت حقیقی آدمی در دنیا و آخرت برای او می ماند همان میزان سعی و تلاش اوست.
نظر شما