۱۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۴۲

رئیس سازمان اداری و استخدامی:

مبنای توزیع نیروی انسانی در بیمارستان‌ها تخت جدید است

مبنای توزیع نیروی انسانی در بیمارستان‌ها تخت جدید است

بندرعباس - رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: مبنای توزیع نیروی انسانی در بیمارستان تخت جدید است یعنی ابتدا باید تخت‌های جدید در استان هرمزگان ایجاد شود تا نیروی انسانی تامین شود.

به گزارش خبرنگارمهر، جمشید انصاری ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان هرمزگان که در سالن غدیر فرمانداری بندرعباس برگزار شد اظهار داشت: به عنوان کسی که حدود ۲۵ سال استان هرمزگان را رصد کرده است می‌توانم وضعیت تغییر و توسعه در استان را گواهی کنم.

وی عنوان کرد: معتقد هستیم که هرمزگان استان بسیار مهمی برای کشور محسوب می‌شود و نقشی ملی را بر عهده دارد که باید توجه ویژه‌ای به آن شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور هدف نظام اداری کشور را رسیدن به سه هدف عنوان کرد و تصریح کرد: یک یاز اهدافی که در نظام اداری دنبال می‌شود احداث زیرساخت‌هایی مانند تامین برق و جاده است که مردم توان ساخت آن را ندارند.

انصاری فراهم کردن تسهیلات لازم برای فعالیت‌های اقتصادی مردم را از دیگر اهداف نظام اداری کشور برشمرد و گفت: تسهیلات تنها شامل منابع مالی نمی‌شود بلکه تمام امکاناتی که باعث شروع فعالیت‌های اقتصادی مردم خواهد شد را شامل می‌شود.

وی ارائه برخی از خدمات را به لحاظ قانون وظیفه دولت دانست و تشریح کرد: دولت عهده‌دار آموزش فرزندان کشور است و باید در راستای تربیت نیروی متخصص در کشور در دانشگاه‌ها تلاش ‌کند.

معاون رئیس جمهور خدمات ارائه شده توسط دولت را تکلیفی و انحصاری خواند و اذعان کرد: دولت وظفه دارد هر دو خدمت را به نحو احسن به مردم ارائه کند.

انصاری اظهار داشت: اگر عدم ماندگاری نیروی انسانی در برخی از دستگاه‌های استان مطرح است نمی‌توان با استخدام این موضوع را حل کرد. این مساله با خدماتی که به کارکنان دولت ارائه می‌شود مربوط است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با ذکر این نکته که نظام اداری برای ساده‌تر کردن زندگی مردم ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم کار دولت دشوارتر و پرهزینه‌تر می‌شود اما غیر ممکن نیست.

انصاری با ذکر اینکه در اولویت بندری نظام اداری در کشور ضعف‌هایی وجود دارد، تصریح کرد: باید متناسب با ظرفیت‌هایی که در اختیار داریم و متناسب با شرایط نسبت به آنچه در دست اجراست اولویت گذاری انجام شود.

وی شجاعت و جسارت مدیران را امری مهم و ضروری خواند و عنوان کرد: امروز جسارت مدیر در آن است که ۱۰ پروژه غیر اولیت دار را تعطیل کند و تعدادی از پروژه‌های اولویت دار را به اتمام برساند.

معاون رئیس جمهور ابراز داشت: گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهد که دولت موفق شده درحوزه اقتصادی دستاوردهای خوبی را داشته باشد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: در سال گذشته رشد اقتصادی منفی ثبت شده بود اما در شش ماه اول سال جاری دولت موفق شده است که این رشد منفی را مهار کرده و سیر صعودی آن را دنبال کند.

وی با ذکر این نکته که نرخ مشارکت سال ۹۸ در کشور افزایش داشته است، تشریح کرد: حدود ۲۷ میلیون نفر در بازار کار، نیرو وجود دارد و موفق شدیم که در سال جدید تعداد شاغلین خود را به به ۲۴ میلیون نفر برسانیم.

معاون رئیس جمهور با ذکر این نکته که ۸۵۰ نفر ظرفیت شغلی جدید نسبت به سال گذشته در کشور ایجاد شده است، اذعان کرد: امسال برای اولین بار علاوه برتامین شغل حدود ۴۰۰ هزار نیروی ورودی اشتغال، از ۴۵۰ هزار نفر نیرو دپوی شده نیز استفاده شده است.

انصاری مثبت بودن تمام شاخص‌های مربوط به اشتغال را نشان دهنده جهت‌گیری صحیح دولت در این زمینه می‌داند و اظهار داشت: موفق شدیم که در جمعیت ۱۸ تا ۳۵ سال خود نرخ بیکاری را کاهش بدهیم.

وی با بیان اینکه روند تورم افزایشی نقطه به نقطه کاهش پیدا کرده است، مطرح کرد: تثبیت نرخ ارز توسط دولت برای فعالین اقتصادی بسیار پر اهمیت است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: گزارش‌های سازمان بورس نشان دهنده افزایش ۱.۸ درصدی سرمایه‌گذاری در بورس است.

معاون رئیس جمهور از هرمزگان به عنوان استانی یا کرد که نقشی کلیدی را در موفقیت دولت دارد یاد کرد و گفت: عمده‌ترین ظرفیتی که کشور در شرایط تحریم داشت بنادر بود که ظرفیت عظیمی از بنادر کشور در هرمزگان قرار دارد.

انصاری تصریح کرد: اگر توانسته‌ایم فرآورده‌ها نفتی خود را صادر کنیم و محصولات دامی تامین شده است به واسطه نقش استان هرمزگان است که باید دولت در شرایط مناسب حق هرمزگان را به جای بیاورد.

وی با ذکر اینکه ۲.۲ درصد از جمعیت کشور در هرمزگان زندگی می‌کنند، عنوان کرد: کارکنان دولت در استان هرمزگان ۲.۴ درصد تمام کارکنان کشور را تشکیل می‌دهند.

معاون رئیس جمهور ابراز داشت: ۲۶ هزار و ۱۲۰ نفر نیرو در آموزش و پرورش استان هرمزگان مشغول به فعالیت هستندکه ۲.۷ درصد از نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش کشور محسوب می‌شوند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با ذکر این نکته که ۲.۱۵ درصد از نیروی بهداشت و درمان کشور در هرمزگان مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: در حوزه نیروی انسانی بهداشت و درمان مشکل جدی در هرمزگان وجود دارد که باید وزارت بهداشت و درمان به این موضوع ورود کند.

انصاری گفت: مبنای توزیع نیروی انسانی در بیمارستان تخت جدید است یعنی ابتدا باید تخت‌های جدید در استان هرمزگان ایجاد شود تا نیروی انسانی تامین شود.

وی تشریح کرد: تا پایان سال ۹۶ در تمام آزمون‌های استخدامی ضریب ۱.۴ در نظر گرفته شده بود که دیوان عدالت اداری این موضوع را مغایر با قانون دانست اقدام به لغو آن مصوبه کرد.

معاون رئیس جمهور اذعان کرد: روش سازمان اداری و استخدامی بومی‌گزینی بود اما دیوان عدالت اداری مصوبه اولویت بومی‌گزینی را لغو کرد به همین جهت دست دولت در این زمینه بسته شده است و بهتر است قانونی در این زمینه توسط مجلس ایجاد شود.

کد خبر 4742743

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha