به گزارش خبرگزاری مهر، "احمد چلپی" رئیس هیئت ریشه کنی حزب بعث با اشاره اتهامات آمریکا علیه ایران مبنی برمسلح کردن گروه ها درجنوب عراق که نظامیان آمریکایی را هدف قرارمی دهند، اعلام کرد : این اقدام آمریکایی ها غیر واقعی و غیر منصفانه است.
"احمد چلبی" آمریکایی ها را به انجام عملیات تحریک برانگیزعلیه ایرانی ها درعراق مانند دستگیری کارمندان سفارت ایران و حمله به دفتر کنسولگری ایران در اربیل، متهم کرد.
معاون نخست وزیر سابق عراق از دولت بغداد خواست تا تحقیقاتی را درمورد ربوده شدن یک دیپلمات ایرانی توسط سازمان اطلاعات عراق که همزمان با آزادی ملوانان ایرانی آزاد شد، آغاز کند.
وی درعین حال دخالت بیگانگان در کشورش را به ضعف دولت عراق نسبت داد.
رئیس هیئت ریشه کنی حزب بعث گفت : "زلمای خلیل زاد" سفیرسابق آمریکا درعراق طرح جایگزینی قانون ریشه کنی حزب بعث را که به مجلس نمایندگان ارائه شد، تهیه وتنظیم کرد.
"احمد چلبی" درادامه این اظهارات خود تصریح کرد : "خلیل زاد" درتاریخ 30 مارس گذشته به وی دونسخه از این طرح را به زبان عربی و انگلیسی ارائه کرد.
معاون نخست وزیرسابق عراق تاکید کرد : این طرح زمینه گسترده ای برای فعالیت افسران ویژه امنیتی و عناصر گارد ریاست جمهوری (سابق) و فدائیان صدام در فعالیت های مشابه دو وزارتخانه دفاع و کشور فراهم می آورد.
این مقام عراقی افزود : طرح مذکورهمچنین به مسئولان ارشد حزب سابق بعث عراق اجازه فعالیت سیاسی و بازسازی سازمان های حزب و همچنین دسترسی به مناصب عالی درعراق را می دهد و این نشان می دهد که این طرح مخالف قانون اساسی عراق است.
وی با اشاره به اوضاع ناامن جنوب عراق گفت : این وضعیت به سوء مدیریت این استان ها برمی گردد.
نظر شما