۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۰۲

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه مطرح کرد:

صدور ۲۴ مورد پروانه گردشگری بوم‌گردی در کرمانشاه

صدور ۲۴ مورد پروانه گردشگری بوم‌گردی در کرمانشاه

کرمانشاه_ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از صدور ۲۴ مورد پروانه گردشگری بوم‌گردی طی ۶ ماهه نخست امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، امید قادری پیش از ظهر امروز یکشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی که در استانداری برگزار شد به ارائه گزارش آخرین روند اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی میراث فرهنگی پرداخت و اظهار داشت: در ۸ محور اقتصاد مقاومتی را تعریف کردیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه افزود: در این راستا واگذاری پروژه‌های عمرانی و تملک دارایی و بناهای تاریخی، احیا واحدهای راکد، ایجاد و توسعه اقامتگاههای بومگردی، ایجاد کارگاه‌های بزرگ صنایع دستی، برنامه رونق گردشگری ۲۰۲۰ ثبت جهانی اورامانات و آموزش و توانمندسازی جوامع محلی از آن جمله هستند.

وی خاطرنشان کرد: در راستای واگذاری پروژه‌های عمرانی و تملک دارایی و بناهای تاریخی ۳ بنا از جمله فیض مهدوی، خانه زرشکیان و خانه رنده کش جهت واگذاری مطرح شده اند.

این مسئول گفت: امسال برای احیای واحدهای را که در شش مورد را هدف‌گذاری کرده‌ایم که بتوانیم آنها را احیا کنیم و تا کنون چهار مورد احداث شده و دو مورد باقی مانده که تا آخر امسال احیا خواهد شد.

قادری بیان داشت: ایجاد و توسعه اقامتگاه های بوم گردی را نیز در دستور کار داریم که در این راستا هدف‌گذاری ما ۵۰ واحد است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه افزود: طی سال گذشته فقط ۸ مورد پروانه گردشگری بوم گردی داشتیم اما امسال در شش ماهه اول این تعداد به ۲۴ مورد رسیده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین در نظر داریم در کرمانشاه کارگاههای بزرگ صنایع دستی راه اندازی کنیم که برای هر کدام از این موارد ۱۰۰۰ میلیون ریال تسهیلات نیاز است.

قادری با اشاره به ایجاد بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی داشت و گفت: در حال حاضر سه بازارچه در شهرستانهای اسلام آباد روانسر و سخت در دست ساخت هستند و در شهر اسلام آباد و صحنه پیمانکار مشخص شده و کار در مرحله فونداسیون است اما در روانسر مشکل تغییر کاربری زمین این کار را به تاخیر انداخته است که در هفته آینده کلنگ زنی خواهد شد.

وی ادامه داد: اعتبار جهت ایجاد هر کدام از این بازارچه ها ۷ هزار میلیون ریال از محل اعتبارات ارتقاء شاخص های اقتصادی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه اذعان داشت: برنامه های رونق گردشگری در راستای اجرایی شدن کرمانشاه ۲۰ ۲۰ را هدف گذاری کردیم که ۵۰۵ روستا در این راستا معرفی شده است که بتوانیم رویدادها را در این روستاها برگزار کنیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: این رویدادها در سه فاز تعریف شده‌اند که در فاز اول برنامه های گردشگری در ۷۰ روستا اجرا می‌شود که تعیین معیارهای شناسایی این روستا ها نیز مشخص شده است.

قادری ادامه داد:  ثبت جهانی اورامانات و ایجاد اشتغال روستایی با معرفی این منطقه به جهانیان ۲ میلیارد تومان اعتبار دولتی نیاز دارد که تاکنون بیش از ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به این کار تخصیص داده شده است.

وی از ارسال پرونده ثبت جهانی به سازمان یونسکو خبر داد و گفت: مزایای ثبت جهانی شدن در راستای اقتصاد مقاومتی، جلوگیری از مهاجرت روستا به شهر، ایجاد و توسعه اقامتگاه های بومگردی، خانه مسافر ها و ... در اکثر روستاها نمایان خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه همچنین با بیان اینکه آموزش و توانمند سازی جوامع محلی ۵۷ درصد پیشرفت دارد، خاطر نشان کرد: به این منظور از ظرفیت های خصوصی استفاده شده است و تاکنون در ۹ شهرستان، ۹ شهر، ۱۰ روستا و ۹ رشته برگزار شده است و تعداد ۱۳۷۰ نفر مورد آموزش‌های مختلف قرار گرفته اند.

این مسئول گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰ رشته صنایع دستی داریم و در این راستا ۱۸ هزار صنعتگر در استان کرمانشاه فعال هستند.

وی خاطرنشان کرد: آژانس های مسافرتی در استان کرمانشاه بنیه مالی ضعیفی دارند و همین دلیل سبب شده که نتوانند نقش مهمی در صنعت گردشگری داشته باشند.

کد خبر 4745212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha