به گزارش خبرنگار مهر ، محمد جوادی در همایشی که به مناسبت روز جهانی ایمنی راهها در پارک دانشجو برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: بر اثر حوادث رانندگی و تصادفات جاده ای بسیاری از افراد فوت و یا تا پایان عمر خود به خدمات توانبخشی نیاز پیدا می کنند.
وی اظهار داشت: چنانچه قرار است جاده ای احداث و یا اتوبانی ایجاد شود باید تاثیر آن بر کودکان در نظر گرفته شود، به طور مثال اگر جاده ای در مسیر مدرسه کودکان باشد همین امر باعث می شود سالانه تعدادی از کودکان جان خود را از دست بدهند.
مدیرکل دفتر کودک و نوجوان سازمان بهزیستی تاکید کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده استفاده از صندلی کودک باعث کاهش 71 درصدی حوادث رانندگی برای نوزادان و 54 درصدی برای کودکان می شود.
معاون سلامت وزارت بهداشت نیز در این مراسم گفت: هر سال حدود 30 هزار نفر به دلیل حوادث و تصادفات در جاده ها جان خود را از دست می دهند و آمار این تلفات از بسیاری بیماریها بیشتر است به همین دلیل توجه بخشها و دستگاه های مختلف به این موضوع می تواند در کاهش تلفات جاده ای تاثیر گذار باشد.
دکتر سید موید علویان خاطر نشان کرد: 40 درصد آمار تلفات ناشی از تصادفات جاده ای افراد زیر 25 سال هستند.
معاون سلامت وزارت بهداشت از آموزش فرهنگ استفاده از وسایل نقلیه در سال جاری خبر داد و گفت: رفع نقاط حادثه خیز و ایجاد فرهنگ صحیح استفاده از وسایل نقلیه از جمله مسایلی است که باید بیشتر در کشور به آن پرداخته شود به همین دلیل امسال قصد داریم در زمینه فرهنگ سازی، از سنین کودکی به افراد جامعه اقدام کنیم.
علویان افزود: جامعه ای سالم است که مردم آن با فرهنگ و آگاه باشند و قوانین را رعایت کنند و جامعه ایرانی نیز با کشف دارو و پیشرفت در انرژی هسته ای ثابت کرده که توانایی انجام این کار را دارد.
نظر شما