به گزارش خبرگزاری مهر، در این برنامه که به همت مرکز آفرینشهای هنری معاونت فرهنگی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، منوچهر محمدی تهیه کننده "میم مثل مادر" گفت: "این فیلم نسبت به دیگر کارهای ملاقلی پور زمینههای احساس و عاطفی فراوانی دارد که این خود مرهون روح بزرگ و آسمانی اوست. رسول در فیلم قصد داشت دلهای زیادی را به دست آورد که این احساس را میتوان در انتخاب یک نابینا به عنوان خواننده مشاهده کرد."
علی ملاقلیپور هم به بیان شخصیت هنری پدر خود پرداخت و افزود: "پدرم توانمندیهای بسیاری در عرصه هنر و سینما داشت و در این زمینه بسیار ماهر بود. او انسانی بسیار شوخ طبع و بذلهگو بود و این توانایی را داشت که با امکانات کم، تصاویر فوقالعاده خلق کند. وی دارای دیدی واقعگرایانه به زندگی بود و همواره سعی میکرد حتی در فیلمهای انتقادی نسبت به شرایط اجتماع، فیلم سیاه نباشد و امید به آینده همیشه در آثار او دیده میشود."
در ادامه، گلشیفته فراهانی بازیگر "میم مثل مادر" گفت: "رسول ملاقلیپور تنها یک کارگردان نبود، بلکه یک امید بزرگ برای سینمای ایران بود و آرامشی که در وجود آن مرحوم موج میزد حاکی از ایمان واقعی و اخلاص وی در کارهایش است. او به عنوان یک انسان پرمهر با ایجاد ارتباط صمیمانه بین اعضاء گروه توانسته بود در عرصه هنر بسیار موفق عمل کند."
علی شادمان بازیگر خردسال فیلم نیز گفت: "رسول ملاقلیپور کارگردان غیور عرصه دفاع مقدس، برای من و بسیاری از افرادی که با او همکاری داشتند، عزیز بود و فوت او برای بسیاری از دوستدارانش تکان دهنده و دردناک بود."
اکبر نبوی، منتقد سینما و دوست بسیار نزدیک آن مرحوم، گفت: "مرحوم ملاقلیپور یک فیلمساز اجتماعی بود که از شخصیتهای اجتماع و مشکلات و کاستیهای آنان به خوبی در فیلمهای خود بهره میگرفت."
در این مراسم پس از اکران فیلم سینمایی "میم مثل مادر" جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دستاندرکاران و بازیگران فیلم برگزار شد. همچنین لوح سپاس دکتر جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به علی ملاقلیپور، منوچهر محمدی، علی شادمان، اکبر نبوی و گلشیفته فراهانی و کبری ملاقلیپور توسط معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات اهداء شد.
نظر شما